kain Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Mógłby mi ktoś na kain123@wp.pl posłać msconfig.sys od windowsa XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Gdzie ten plik się znajduje? Podaj dokładną nazwę bo umnie w XP jest msconf.dll albo msconfig.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :? U mnie w windzie XP też nie ma msconfig.sys, a ma być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Yyyyyyyyyy przepraszam :-) O msconfig.exe poproszę :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Yyyyyyyyyy przepraszam :-) O msconfig.exe poproszę :-)Proszę bardzo : Ściągaj z FTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A po co ciagnac z ftp? jak masz na dysku wystarczy tylko poszukac np. poleceneim wyszukaj z menu start Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A po co ciagnac z ftp? jak masz na dysku wystarczy tylko poszukac np. poleceneim wyszukaj z menu start Mam nadzieję, że to miał być dowcip, chociaż zabawne to wcale nie było :evil: Mam win2k pro. Jakbym w nim miał ten plik to bym nie ściągał, logiczne, prawda? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Proszę bardzo : Ściągaj z FTP Bardzo dziękuję :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A po co ciagnac z ftp? jak masz na dysku wystarczy tylko poszukac np. poleceneim wyszukaj z menu startChyba czegoś nie zrozumiałeś !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A juz rozumie zle przeczytalem poczatek mialbyc od win XP a nie do sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A juz rozumie zle przeczytalem poczatek mialbyc od win XP a nie do sorry Ok :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...