19r20 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Chcę kupić 2 wentylatory do chłodzenia obudowy i w oko wpadły mi Tracer-y tanie, bardzo ładne i fajnie świecące! TRACER do obudów 4LED ATX 8x8cm Niestety nigdzie nie ma ich danych technicznych (przepływ powietrza)nawet na stronie producenta!! http://www.tracer.com.pl Czy ma ktoś jakieś doświadczenie z tymi tracerami? proszę o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Chcę kupić 2 wentylatory do chłodzenia obudowy i w oko wpadły mi Tracer-y tanie, bardzo ładne i fajnie świecące! TRACER do obudów 4LED ATX 8x8cm Niestety nigdzie nie ma ich danych technicznych (przepływ powietrza)nawet na stronie producenta!! http://www.tracer.com.pl Czy ma ktoś jakieś doświadczenie z tymi tracerami? proszę o opinie swieca ladnie ale sa troche glosne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 no 5 V swieci ladnie i go nie slychac prawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19r20 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 bardziej chodzi mi o ich wydajność czy one dobrze chłodzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 bardziej chodzi mi o ich wydajność czy one dobrze chłodzą? no to pytanie trudno mi opowiedziec bo po 1 pozyczylem wentyl :P a po 2 nie mam go do czego porownac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Powiem ci tak :wink: kupilem sobie taki wentylek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22647022 i jak go puszczam na 5V to jest duzo mniej wydajny od tego tracera. Sam sie dziwie bo to wkoncu jest 120mm a nie 80mm ale cuz. Dobry jest ten tracer spokojnie mozesz go brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19r20 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ok dzięki no to kupuje 2 tracery i zobaczymy jak tak stopnie w obudowie polecą na dół teraz już tylko musze wyciąć dziury w obudowie aha i jeszcze jedno ważne pytanie czemu piszecie 5 V? taki wentylator chodzi chba na 12 V? da się to jakoś regulować??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 aha i jeszcze jedno ważne pytanie czemu piszecie 5 V? taki wentylator chodzi chba na 12 V? da się to jakoś regulować??? no tak ale na 12 V sa glosne a go podlaczysz je pod 5 to beda ciche chodz mniej wydajne ... jesli chcesz podlaczyc wentylator na 5 V to zamist podlaczyc go pod zolty i czrny wystarczy podlaczyc pod czerwony i czarny.. moze jeszcze pod 7 V czerwony i zolty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19r20 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 czyli trzeba wyciągać te kabelki z molex'a? tylko że to później idzie na cd rom! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 czyli trzeba wyciągać te kabelki z molex'a? tylko że to później idzie na cd rom!jesli pozamieniasz na calej dlugosci a nie tylko z jednej strony to bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...