blade_15 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 taki drobny problemik : mam płytke ga-7n400 pro2 i podobnie jak wiekszosc płyt na nforce nieposiada wyprowadzonego gameportu ... udało mi sie kupić sledzia z gameportem ... podłaczyłem do kompa looknałem do biosa wszystko włączone podłaczam kiere odapalam winde i qpa kiera wogule nie jest wykrywana przez winde poprostu zadnych oznak zycia nawet zasialnie do niej niedochodzi ... majstroje w biosie ,gameport właczony i nic niepotrafie na tej płycie normalnie podłaczyc kiery :] nieznam sie na tym zabardzo ale raczej powinno działać... aaa podłaczyłem dzwiękówke yamaha xg elegancko wyłączyłem dzwiek na płycie zainstalowałem yamaszke podłaczam kiere i tez qpa dzwiek jest a kiera niedziała brak połaczenia... albo to jest dziwne albo ja głupi jestem bez kitu z gory dzieki za pomoc i pozdro (niewidziałem takiego tematu nigdzie) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 hmm atak naszybko to przychodzi mi do glowy to ze mogles odwrotnie na plycie podlaczyc tasme..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade_15 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 sprawdzałem obie mozliwości :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 A może wcześniej miałeś WIN 98 i kierownica działała a teraz na XP nie działa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 A ja mam 7n400-L i wogóle nie mam game portu... :( musze dokupić.. ale gdzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 hm ja raz tak mialem jak majstrowalem przy directx z instalacjami, raz 9, ponziej 8.1 i znowu 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja miałem 7n400e(-l) i po pierwsze żaden gameport z kart muzycznych mi nie działał (wykrzyknik w managerze urządzeń) a po drugie kabel który wyprowadza robiłem sam (w instrukcji masz piny po kolei podane) - nie działał Sprzedałem kupiłem 8rda+ :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade_15 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 mam w tej chwili win me ale spowrotem przerzucam sie na 98 xp to scierwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade_15 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 na tej płycie kiera mi jeszcze niedziałała ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...