Kwiecień Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Jak w temacie. Jutro się tam wybieram i chce dokładnie wiedzieć gdzie, na jakiej ulicy i na której półce bo będe miał mało czasu. Jakie szybkozłączki musze kupić żeby podłączyć od środka Atman'a AT-305 (wąż 12/16) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 easy clicka widzialem w leclercu na ursynowie napewno.zaraz po prawej od wejscia, druga albo trzecia alejka.Na 100% jest tez w takim malym markecie Mokpol na dembowskiego i to spory wybor rozmiarow maja. natomiast z szybkozlaczkami moze byc problem....nigdzie tego nie widzialem, ale raczej szukalem choinek wiec mogly mi umknac. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 szybkozłączek to też za bardzo nie widziałem ,ale w obi na al.krakowskich jest easy click.jak ja byłem z miech temu to były tylko 2.7 i 1.2l nie było tego co chciałem czyli 1.7.teraz już mogą być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zależy mi żeby kupić to raczej na obrzeżach Warszawy bo będe jechał na lotnisko i nie chce wieżdżać do centrum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 easyclick 1.7l (10 zł) - geant na ursynowie choinki (4,5 zł ) i szybkozłaczki, weze, kształtki miedziane itp bo bardzo niskich cenach (przy lotnisku Okęcie :D ) - http://www.gudepol.com.pl/armatura.html Życze udanych zakupów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...