Fieldy Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 MSI GeForce4 4800SE TI [VTD8X] , slyszalem za na FX-ach jest mozliwe sprzetowe mierzenie temp GPU iobrotow wiatraczkja czy na mojej karcie MSI GeForce4 4800SE TI [VTD8X] jest mozliwe w jakis progtramowy w jakis wogole sposob monitorowanie temperatury nie wie dolozenie czujnika czy cos..... jesli sie ktos oreintuje to prosze o pomoc bo mam walsnie watpliwosci czy mi sie grafa nei przegrzewa ale ajk mam to sprzwdzic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 najlepiej łapą, znaczy się dotknij radiator, a nie pamięci :wink: , co do mierzenia temperatury, mam radzia i nie wiem, ale myśle że pewnie nie, a co do czujnika to idzie, jest jakiś temat w faq'u jak takie cudo zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 aha ... lapa dotknij rozumiem to jkao zart lol :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 to zle rozumiesz to nie jest zart czujniki mogeą sie mylić albo ześwirować a jak dotkniesz łapą to wies co czujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 hehe ale wole nei dotykac pracujacej karty lapa a che zebym wiedzial w czaise podkrecania kiedy zaczyna sie przegrzewac nie che czekac az mi karta wyparuje w koncu troche kosztowala :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 a ten emblemat sam zrobilem w gimpie i obrobilem jescze Infran viewem mozna sie wypowiadac w tym temacie czy ladny opcjonalnie :PPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 a ten emblemat sam zrobilem w gimpie i obrobilem jescze Infran viewem mozna sie wypowiadac w tym temacie czy ladny opcjonalnie :PPPPPa ten emblemat sam zrobilem w gimpie i obrobilem jescze Infran viewem mozna sie wypowiadac w tym temacie czy ladny opcjonalnie :PPPPPa ten emblemat sam zrobilem w gimpie i obrobilem jescze Infran viewem mozna sie wypowiadac w tym temacie czy ladny opcjonalnie :P:P:P:P:P taki diamencik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ojojoj przepraszam powtorzylo mi sie troche :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...