Shake Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Oto lista zmian: http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_44_Re...ease_Notes.html A same sterowniki zapewne pojawią się na stronie w przeciągu najbliższych 24h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Czekam na nie z nadzieją, że Far Cry zadziała u mnie wreszcie bez błędów w grafice i ze znośną płynnością. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-cataly...22a-014266c.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Nom juz sie ssaja :twisted: Posiadacze radkow wszelkiej masci do sciagania i dzielenia sie opiniami :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 znowu testowanie :? :wink: ale jak trzeba to trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Jak ktos mi powie jak zainstalowac poprawnie RadClockera pod Catalystami to ma BIG piwo - z kazda wersja Catalystow jak instaluje Radclockera to jest ok do pierwszego restartu - pozniej znikaja mi wszystkie zakladki ATI :evil: Jakos nigdy nie doszedlem do tego czemu tak sie dzieje. Juz 3-ci raz dzis przeinstalowuje Caty 4.4 :evil: Jakos na Omegach RadLinker/Clocker smiga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ja tam zawsze czekam na Omegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 SoftMod do Catalist 4.4 http://softmod.ocfaq.com/download.php Test nowych Catalistów: http://www.amd-insight.de/main.php?cat=gra...mparison&page=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le , dziekuje ci ati za te "wspaniale" drivery roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>lily mi caly system , far cry nawet nie chce sie uruchomic przegladarka nawet chodzi jak ..... po powrocie do 4.3 dalej to samo :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ratunek to driver cleaner 3.0 :? i powrot do 4.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Wszystko fajnie driverki do w2k juz sa na hdd. Ale do diabla gdzie sa stery do 98SE???? Czyzby to juz powoli oznaczalo to czego najbardziej sie obawiam??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 juz zasysam mam nadzieje ze wkoncu pogram sobie w FarCry bez bledow w grafice na radkach 9100/8500 :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 moim skromnym zdaniem narazie cat. 4.3 są najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 u mnie catalysty dzialaja poprawnie :] ale roznicy w Far Cry nie zauwazylem :o na moim radku 9600 Pro gram na 1024 X32 i wszytkie detale na medium oprócz wody (high) i texture quality (high). Wzrostu fps nie widze bo dalej mam w granicach 30 - 60, no i czasami te przyciecia z braku ramu )256 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 hmm zassalem zainstalowalem i mozna sie bylo tego spodziewac posiadacze rdakow 9100/8500 te stery kompletnie nic nie zmieniaja jezeli chodzi o gre FarCry bledy w grafice jak byly tak sa :( wiec pozostaje nam czekac i czekac hyhyhy :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no wlaśnie zassiewam, ale nie licze na szczególną poprawe w farCry.A tak miało być dobrze... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Taa... moze costam w farcry poprawili, ale w Halo bledy za to mam na tych ich nowych sterownikac :( Dopiero na 4.1 dziala normalnie. Maja to co prawda w "known issues" no to moze poprawia w 4.5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 I znowu caty dla posiadaczy nowszych kart dajcie coś z suportem dla dx8. A jak u was 3dmarki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 hmm zassalem zainstalowalem i mozna sie bylo tego spodziewac posiadacze rdakow 9100/8500 te stery kompletnie nic nie zmieniaja jezeli chodzi o gre FarCry bledy w grafice jak byly tak sa :( wiec pozostaje nam czekac i czekac hyhyhy :P No szkoda. Wcale ich chyba nie będę w takim razie instalował i sobie nerwów psuł.Trzeba poczekać na omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 a nie dawno narzekano na 4.13 a tu slysze zeby wracac do 4.13 - prosze troche zdecydowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jak ktos mi powie jak zainstalowac poprawnie RadClockera pod Catalystami to ma BIG piwo - z kazda wersja Catalystow jak instaluje Radclockera to jest ok do pierwszego restartu - pozniej znikaja mi wszystkie zakladki ATI Jakos nigdy nie doszedlem do tego czemu tak sie dzieje. Juz 3-ci raz dzis przeinstalowuje Caty 4.4 Jakos na Omegach RadLinker/Clocker smiga... Sprobuj wlaczyc przyspieszenie sprzetowe we wlasciwosciach ekranu, u mnie bylo ustawione na najwolniejsze , ustawilem na najwyzsze i teraz wszystko gra :D ps. trzymam za slowo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 to ja sie wypowiem na temat nowych cat 4.4, wreszcie mi zaczelo normalnie dzialac demko far cry,tekstury juz nie znikaja, i nie wyskoczyl ani razu VPU recover, wiec posiadacze radkow 9100 instalujcie od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja zainstalowałem i : catalyst 4.4 3Dmark 2003 - 5628 3Dmark 2001 - 16858 omega 4.3 3Dmark 2003 - 5627 3Dmark 2001 - 17070 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Omegi wyszły :) można zassać: http://downloads.driverheaven.net/omega/ra...omega_2536a.exe Lista zmain: What's New? (2k/XP 2.5.36) * Based on the Official Catalyst 4.4 drivers. * Updated the Omega version of RadLinker (1007). Many thanks to ChrisW! * FastWrites is now an option when installing. * Fixed support for Mobility 9700. * Fixed support for 9800SE cards flashed with 9800XT bios. * Added a fix to solve Gamma problems in some applications and games. * Removed some old tweaks that are no longer necessary, this should give a small speed boost to some games and applications. UPDATE!!! (2.5.36a) * Removed the fix to solve Gamma problems in some applications and games, OGL gamma does not work if activated. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 to moze ktos umiesci porownanie 4.3 4.4 i tych najnowzszych omeg - o ile nie sprawi to komuz zbyt wielkiego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 powiedcie mi jak sie nazywa jakis dobry , maly , prosty programik ktory usuwa pozostalosci po odinstalowaniu starych driverow - kiedys pamietalem jego nazwe ale cos wylecialo - oraz moze jakas strone opisowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 driver cleaner - wyszla juz wersja 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 driver cleaner - wyszla juz wersja 3.0 Czy ten program jest w wersji darmowej czy shereware :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 driver cleaner - wyszla juz wersja 3.0 Czy ten program jest w wersji darmowej czy shereware :) Darmowy http://www.majorgeeks.com/download3214.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Dobra zainstalowałem i Omegi a wyniki wyglądają tak: standard catalys 4.4 3Dmark 2003 - 5628 3Dmark 2001 - 16858 omega 4.3 3Dmark 2003 - 5627 3Dmark 2001 - 17070 omega 4.4 3Dmark 2003 - 5593 3Dmark 2001 - 16801 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...