Boxster Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Panowie ratunku! Mam mały problemik z moim Saphire 9800SE, wszystko cacy wszystkie potoczki lataja jak nalezy, ale... na 8x1 mam "zakłucenia" w obrazie, tzn. jak sie przyjze to widac (najbardziej na ikonach) jak lekko "faluja" lub jak kto woli "drżą". Troszke sie przestraszylem, ale na 4x1 jest OK i obraz jest stabilny jak skała. Ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic i co to moze byc? Spotkal sie ktos z czyms podobnym? Dodam ze narazie nie podkrecalem tylko zapodalem stery Omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 wedlug mnie to nie wina karty tylko namagnesowanego kineskopu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 No mysle ze nie... bo to dzieje sie tylko na OMEGAch 8x1, a na 4x1 jest juz ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Czy karta jest zasilana tasma z jakimis innymi urzadzeniami??? Czy jest na osobnej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Czy karta jest zasilana tasma z jakimis innymi urzadzeniami??? Czy jest na osobnej???Razem z CDRW i DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...