andre82 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zepsul mi sie niestety modem . Narazie jade na pozyczonym zewnetrznym starym 33.6. Jednak chce kupic cos nowego. Co polecacie bo ja nie wiem co kupic zwlaszcza trudno mi odroznic modemy calkiem sprzetowe od sprzetowo programowych :/ z gory dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 avacs extreme - jezeli chodzi o dial-up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Pentagram Diablo naprawde dobry modem POLECAM no chyba że korzystasz z linuxa to wtedy ten modem odpada bo sterów nie ma do linuxa pod windą jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ... Co polecacie bo ja nie wiem co kupic zwlaszcza trudno mi odroznic modemy calkiem sprzetowe od sprzetowo programowych :/ z gory dzieki za pomoc :) jesli chcesz cos porzadnego to nie z tych co tu powyżej polecają, miałem z nimi do czynienia, pierwszym jaki miałem był Zoltrix Cobra, kumpel Zoltrix Aquila a potem wymieniłem na Pentagram Hex II a kumpel Pentagram Dark, oczywiście te już były całkiem dobre ale pod koniec dostałem w prezencie modemik ASMAX'a który jakies dwa latka wstecz kosztował 200 kafli i to było coś konkretnego, wiec jak chcesz dobry modem to postaw na ASMAX lub też na U.S. Robotics teraz co prawda mam stałe łacze więc modemy przeszły do lamusa ale jak się nie mylę to te całkiem sprzetowe są zewnetrznymi a wewnetrzne to sprzetowo-programowe :P aha, avacs'a miał mój brachol i to dopiero jest kicznia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 mam avacs'a i jak lacze sie przez sv TPSA to zawsze mam 54,6 Kb/s - żadnych problemów z obsługą itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 nie o to chodzi, z tych co wymieniłem to każdy z ta prędkoscia sie łaczył, chodzi o niezawodność i kompatybilność z różnymi systemami więc te dwa co tam poleciłem to tak jak np sieciowki 3COM'a :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...