marcellus Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Witam, Robilem reinstalke OS, no i wzialem sie za instalowanie winampa. Zainstalowalem wersje 5.03. Wszystko spoko - dziala. Problem pojawil sie taki, ze za KAZDYM razem kiedy winampa wylacze i wlacze spowrotem to trace cala playliste! I jedyne co na niej mam to te znaczek %1. Probowalem zainstalowac wczesniejsze wersje winampa - to samo. Ponizej screen wlasnie z jednej z tych prob. Nigdy sie z czyms takim nie spotkalem. System jest swiezy bez zadnych udziwnien wiec tym bardziej mnie to wkurza :evil: Ktos ma jakies pomysly? Chyba playera zmienie... albo jakims programem zupelnie przeczyscic rejestr ze wpisow winampa... ale to to nie wiem czym i jak :? HELP! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Sproboj wykasowac domyslna liste odtwarzania - plik WINAMP.PLS w katalogu programu. Sprawdz tez, czy skrot do programu nie ma w sobie jakiegos parametru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Sproboj wykasowac domyslna liste odtwarzania - plik WINAMP.PLS w katalogu programu. Sprawdz tez, czy skrot do programu nie ma w sobie jakiegos parametru. Usunalem cala zawartosc + folder ../winamp Rowniez odinstalowalem&zainstalowalem winamp i ciagle to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Nie wiem. Mam te sama wersje ale nie mam takiego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...