Sej Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 znalazlem artykul o nagrywarce sony na stronie http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/Sony_CRX320...20E/strona9.php i jest tam opis ze wlancza sie Turbo Bost czy cos takiego przy wkaldaniu plytki trzymanie przyciusku przez 5sekund a jak sie to wylancza ktos wie? Czy poprostu jak juz sie plytke wyciagnie to automatycznie sie wylancza to turbo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Ja mam coś takiego w nagrywarce LG i po wyjęciu płyty nie ma już turbo więc pewnie w Sonym jest to samo - włącza się na tej płytce po włożeniu której przytrzyma się dłużej przycisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Miałem tę wypalare. Dokałdnie tak: jak wyjmiesz płytkę a trzymałeś przy jej wkładaniu 5 sek eject, to wyłącza się ten boost. Przy następnej płytce znów trzeba trzymac ten przycisk, by włączyć ten szybszy tryb. IMHO SONY robi to bez sensu, bo to jest męczące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compot1 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ja dalej nie rozumie tego. Mam zaraz po wsunieciu plytki w sony przytrzymac guzik tak?? ale jak to robie to mi sie plytka wysuwa wiec jaki macie pomysl moze cos nie tak robie za wczesnie naciskam albo juz sam nie wiem. Poradzcie mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 PRZYTRZYMAJ GO 5 SEKUND, TO CI SIĘ NIE WYSUNIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...