fields Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Gra tutaj ktoś w to? oczywiście w angielską wersję, choć polską już ze strony playa zamówiłem :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja podchodziłem 3 razy, aż w końcu na catalystach 4.3 giera zwiesza mi kompa na amen... Ale możliwości ma ogromne, ładna grafa, muza i niezły klimacik. Tylko do sterowania wymagany pad/joystick :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja zamowilem juz w polowie stycznia :) Na razie gram w X:BTF. Jak przejde, wezme sie za 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no u mnie smiga pieknie z patchem 1.3, specjalnie joya kupilem :))) ale wciaga na maksa... od kilku dni tluke do 3 - 4 w nocy a potem o 6 wstaje i do pracy :) ale nie zaluje bo klimacik niesamowity :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja podchodziłem 3 razy, aż w końcu na catalystach 4.3 giera zwiesza mi kompa na amen... Ale możliwości ma ogromne, ładna grafa, muza i niezły klimacik. Tylko do sterowania wymagany pad/joystick :P 3.7, 4.2 -> wszystko śmiga. Ale w sumie nie miałem cierpliwości i chyba rzeczywiście juz czas na nowego Joy-a :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 jest tu ktos kto gra juz dosyc dlugo? szukam chetnych do wymienienia sie spostrzezeniami, poradami, itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 jest do tego jakieś spolszczenie? mam wersję po angielsku, a ja z angola za dużo nie łapię :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) teoretycznie jest polska wersja :) ... tylko nie wiem czy po polsku .... Na serio - powinna być zlokalizowana - ale trzeba zainwestować w oryginał .... chyba warto :) Edytowane 20 Lipca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Yo. Polska ver jest. Mam ją już dość długo , grałem trochę . Trza dużo cierpliwości i czasu........... :) Ale gierka jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja właśnie zasiadłem do gry i popykałem chilke. Kurcze gra ma podobno spore możliwości ale jakoś na początku nie można tego odczuć. Ale nie ważne. Może ktoś poda jakieś wskazówki czy coś na początek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) mam ten sam problem - już od roku się za nią zabieram, tylko odechciewa mi się po pół godzinie grania :) ... A lada chwila bedzie 3ka z taaaakimi wymaganiami ... Edytowane 22 Lipca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 @Myszaqu Ogólnie to dla mnie 2ka była ok ale to co mi się nie podobało to : - Pisana wyraźnie pod NV - Capital shipy są szybsze od myśliwców - Praktycznie brak zastosowania dla lotniskowców - W późniejszym etapie gry jest nudno - brak możliwości podpisania statku pod ochrone określonej stacji - Strasznie małe sektory - Brak możliwości atakowanie planet Mam nadzieję że poprawią te błędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Oby.... :) Swoją drogą to dziwne, że przez ostatnie 3 lata gatunek space sim praktycznie wymarł :/ ... Wcześniej ludzie szeleli za Freespacami. Privateerem, Wing Commanderami - czy nieśmiertelnym Frontierem. Ostatni fajny spacesim to był chyba Tachyon. Teraz właściwie poza RTSami i FPP, oraz konwersjami zręcznościówek wszelakich z konsol nie ma w co pograć. Nawet przygodówek już nie ma tylu co dawniej.... Społeczeństwo głupieje :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 X2 jes całkiem fajna .. daaaaawno w nią grałem. - brak możliwości podpisania statku pod ochrone określonej stacji 1563106[/snapback] Pewnyś ? Bo mi się wydaje że można. Wysyła się mysliwce do bazy i ustawia się ją jako ich dom. Gdy coś zaatakuje baze to startuja i walczą. Ale może źle pamiętam ... Oby.... :) Swoją drogą to dziwne, że przez ostatnie 3 lata gatunek space sim praktycznie wymarł :/ ... Wcześniej ludzie szeleli za Freespacami. Privateerem, Wing Commanderami - czy nieśmiertelnym Frontierem. Ostatni fajny spacesim to był chyba Tachyon. Teraz właściwie poza RTSami i FPP, oraz konwersjami zręcznościówek wszelakich z konsol nie ma w co pograć. Nawet przygodówek już nie ma tylu co dawniej.... Społeczeństwo głupieje :cry: 1563825[/snapback] Dwie bolesne prawdy :( Niestety konsole znacznie obniżają poziom intelektualny gier a konwersje na PC potrafią odebrać chęć do grania nawet starym wyjadaczom :( Ehhh zawsze mogę pograć w OpenTTD - jak ja uwielbiam tą grę :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...