Michnik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Pytanie wydawałoby się proste, ale nie moge nigdzie znaleźć odpowiedzi. Otóż czy karta Pine XFX GeForce FX 5600(chyba xt) 128Mb o symbolu pv-t31k-raf7 jest kartą 64 bit czy 128Bit? NA pudełku jest niby 128Bit, ale karta ma tylko 4 kostki pamięci i widać, że jest miejsce na wlutowanie 4rech pozostałych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Na oko 64bit.Ja miałem kiedyś do czynienia z Shapirra R9100 tez pisało na naklejce że jest 128 bit a Aida i wszystko inne pokazywało że 64bit.Kostki pamięci były umieszczine na prawo od chipa a na górze karty były wolne miejsca na kostki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Na oko 64bit.Ja miałem kiedyś do czynienia z Shapirra R9100 tez pisało na naklejce że jest 128 bit a Aida i wszystko inne pokazywało że 64bit.Kostki pamięci były umieszczine na prawo od chipa a na górze karty były wolne miejsca na kostki. No własnie na oko to i mi sie wydaje, że 64bit, ale chciałem mieć pewność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 odpowiedzi nie dam. ale stwierdzenie ze nie ma kostek na gorze karty- to nie wyrok!!! ja tak mam i jest 128bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 RivaTuner i bedzie jasne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 posprawdzaj riva tuner , aida , porob jakies benchmarki i stanie sie jasnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Sękw tym, że nie zawsze się da posprawdzać. Np jak sie zamawia w sklepie i się chce kupić karty nie 64 bit,a 128. A niestety czasami hurtownie/sklepy różne rzeczy wypisują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 to moze zadzwon tam gdzie chcesz to kupic i sie spytaj (niestety istnieje duze prawdopobobienstwo ze kolo nie bedzie czaił o ''czym ty do niego rozmawiasz '' :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...