Tonic Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jak w temacie.. napiszę co zrobiłem i na czym się zatrzymałem Wywaliłem wszystko, co miało w nazwie Nvidia, czyli sterowniki do chipsetu (audio, grafika itp.), do karty graficznej (detonatory) i jakieś programy (np. Nvidia Utility). Zrestartowałem komputer. Zainstalowałem 3.13. Kolejny reset. Wszystko było dobrze prócz grafiki. System traktuje go jako nieznane urządzenie, zamiast jako kartę graficzną (tu chodzi o menedżer urządzeń). Skasowałem sterowniki do grafiki i zainstalowałem detonatory (2 różne wersje 5X.XX i parę starszych, 4X.XX). Reset i nijak. Sterowniki do monitora również zainstalowałem. Nadal Windows wykrywa ją jako nieznane urządzenie, a gdy próbuję ustawić np. rozdziałkę, system pluje mi komunikatem, że sterowniki są zaprogramowane dla starszych wersji systemu. Co można zrobić? P.S. GF2MX sux :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Pewnie pomoze formacik ale to nie jest rozwiazanie. A moze sciagnales stery nie do tego windowsa co trzeba? : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Jakby nie były do tego systemu, to by się w ogóle nie zainstalowały A tak w ogóle, to przymierzam się do formatu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...