yuri Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 http://www.gamespy.com/asp/image.asp?/arti...002/doom3/2.jpg http://www.gamespy.com/asp/image.asp?/arti...002/doom3/3.jpg no te screen-y nie wyglądają już tak ładnie jak pierwsze. wydaje mi się że przy dobrej optymalizacji kodu powinno działać na niezbyt wygurowanej konfiguracji sprzętowej. co wy na to :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A ja na to że to chyba z wyłączonym anty-aliasingiem :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 ja myslę ze od gf3 w góre nie powinno być problemów-mam nadzieję (bo zmiany grafy nie szykuje nawet pod taką gre jak doom3) a tak na marginesie zdaję sobie sprawę że to soft napedza koniunkturę hardwarowi ale z drugiej strony po co id software robiłaby produkt który pójdzie na co 10 kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 ale z drugiej strony po co id software robiłaby produkt który pójdzie na co 10 kompie i napewno tego nie zrobia bo nie sa po prostu glupi, imho proc na poziomie xp 1600 + gf3 bedzie spoko, a jak np aax2 to juz raczej ge4, a radek9700 powinien byc pelen komfort Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 wydaje mi się że oni chcą zarobić na doom3 a nie dać zarobić producentom sprzętu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ja mysle ze bedzie dokladnie takim samym wyznacznikiem jak kiedys Unreal Bez P 200 i voodoo nie dalo sie grac tak samo bedzie i teraz, P4 1,5 Gh i GF 3 Chociaz te screeny w porownaniu do tych pokazowych rzeczywiscie wygladaja slabiej ale co tam kto byl na ECTS 2002 ten widzial. A ja to sobie z P III GF 2 MX moge poogladac screeny i pograc w kulki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 pożyjemy-zobaczymy w końcu do premiery jeszcze rok-nie wierzę by takie przedsięwzięcie miało premierę szybciej za za rok-kto wie??? może będą gf6 , radeony 10500 itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 No tak, AXP 1600+ i GF3, a ja z moim GF2Ti mogę sobie odpalić najwyżej filmiki z sieci? Czytałem, że GF2Ti będzie sprecyzowany w minimalnych wymaganiach, czyli co? 640*480 w 16 bitach? Tylko dlatego, że jestem biedny? Buuu... Ja chce pograć w Dooma III, a jak nie będę mógł to do [gluteus maximus] z id soft. ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 No tak, AXP 1600+ i GF3, a ja z moim GF2Ti mogę sobie odpalić najwyżej filmiki z sieci? Czytałem, że GF2Ti będzie sprecyzowany w minimalnych wymaganiach, czyli co? 640*480 w 16 bitach? Tylko dlatego, że jestem biedny? Buuu... Ja chce pograć w Dooma III, a jak nie będę mógł to do [gluteus maximus] z id soft. ! nie bój nic-za rok mój drogi to się może stać wszystko....np.radek9700za 500zeta(hehe -mam nadzieję) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Za rok... ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Powiem tylko tyle > ta gra wymaga 4 potokow, takze wszystkie MX-y (2 potoki) mozna sobie przy Doomie wsadzic w tylek ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 yyyyy to jak myslicie czy na moim sprzecie pogram sobie w 1600x1200 32bit, AAx4 i wszystko na high :-) ale tak na powaznie to ciekawe czy jak ta gra wyjdzie to czy bedzie mozna tak pograc na sprzetach ktore beda wtedy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgadnijcie co dzis jest :lol: http://www.quakecon.org/schedule.html Friday, August 16th 14:00 - 15:00 id Software DOOM III Presentation :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Hmmm, Chyba jednak zostane przy Tetrisie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dorwalem nowy filmik z DOOM III ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/badct/m...II_gameplay.avi - 46MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dorwalem nowy filmik z DOOM III ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/badct/m...II_gameplay.avi - 46MB To jest qrde stary nieoficjalny film..shit!! :x :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 kurde.... a mi się własnie sciagnął !!! fuck! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :lol: Moj blad :lol: Przerwalem go sciagac przy 20% gdy sie zorientowalem ze to ten stary film :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A ja i tak go obejrzałem... :) Heh, za to chciałbym powiedzieć, że mi tak płynnie jak na tym filmiku to pewnie i w 640*480 nie będzie chodził... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Spoko- mam namiar na jakiś jeszcze film z Doom3 :o 83 MB- cholera wie co to jest 8O 8) Jak zciągnę, to wam powiem :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 No i wała. Przeczytałem właśnie, że koleś przeczytał :wink: , że filmik z Doom3 to praktycznie to samo, co na E3 :? : tom666 [Pretorianin] " I po demie dooma 3" , malo kto realnie myslal o tym ze wycieknie cokolwiek grywalnego. Ale kazdy chyba mial jakas cicha nadzieje. Juz po wszytskiem. Nadzieje zostaly rozwiane. Demonstracja nastapila. Nie roznila sie zbytnio od tej Z E3+klika dodatkow. Troche wiecej detali, wszytstko bardziej ostre, badziej dopieszczone itd Wszytsko co pokazano, bylo liczone w czasie rzeczywistym, lacznie z wszystkimi przerywnikami na P4 2.2 Ghz i Redeonie 9700. Ponoc chodzilo plynnie:) Coz..czekamy dalej Cytat z Forum gryonline 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 ten oficjalny filmik, co mial 90 mb i 5 fps, tylko ,ze w wersji 30fps i jest po prostu czad:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 zabaczy już niebawem jaki potrzebny będzie sprzęt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 zabaczy już niebawem jaki potrzebny będzie sprzęt :) A ciekawe, czy ja będę mógł pograć w max detalach przy 1024x768? Jak myślicie??? Podobno jak ma się 100 klatek w q3 to się będzie miało 20 w doomie 3. A ja na q3dm17 miałem 400 i więcej w /com_maxfps sie nie dalo wlaczyc :lol: A tak na marginesie jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Przy takim sprzecie jak ty masz to na 100 % bedzie Ci to chodzic plynnie... BTW. Za bardzo przezywacie ! Tak samo bylo z Quake III > a ja na swoim AMD 333@350 i Rivce M64 spokojnie, bez stresu ciupalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ja od początku wiedziałem, że te wszystkie gadania na temat wymogów Doom'a III można o dupę potłucz. To samo miało być z Q3:A... Pierwsze bety był faktycznie na maxa nie zobtymalizowane, ale późnej to luźno grałem na PII300MHz@374, 64MB RAM, Diamond (R.I.P.) V770@Ultra (Riva TNT2)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 No cóż- ten 83 MB plik to też stare- może jutro coś znajdę :) A, ciągnę z Kazy Doom3 full czy coś :wink: i ma to 107MB....pewnie jakiś tetris...ale obadam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Moze gra poprostu bedzie miala wiecej opcji tak aby mozna w nia bylo grac na najlepszych jak i najgorszych systemach. Napewno bedzie sie oplacalo miec Radeon 9700 czy Nvidia GF5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 grałem spoxx w Q3A na p3 500 i V3 3000 i chodził bardzo dobrze myślę że o D3 za dużo krąży mitów i w większości przypadków będzie o.k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 oczywiscie, ze bedzie dobrze... ID nie jest takie glupie, akurat co do engine'ow to oni lep maja i wymyslili cos tak pieknego jak konsola jakis czas temu, od q1 ilosc opcji rosla i rosla, az w q3 doszlo do tego poziomu, ze mozna pograc nawet na p190 + Voodoo2 (oficjalne minimalne wymagania byly wyzsze), w D3 z pewnoscia opcji graficzych bedzie jeszcze wiecej niz w q3, wiec naprawde nie wiem czego Wy sie obawiacie.. Poprostu nie uruchomicie gry w full detalach, ale na 640 i niskich detalach to mysle, ze na procku rzedu 1GHz albo i mniej + jakis R7500/dobry GF2 bedzie mozna pograc. A 1024 i detale znane z filmikow zostana dla troche mniejszej rzeszy ludzi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...