karaluch Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Juz dawno nie robilem Updatu bazy i jak chcialem to zrobic to dostaje taki kom: LU1844: Ten produkt uniemożliwia zaktualizowanie go za pomocą usługi LiveUpdate. Sprawdź stan subskrypcji tego produktu. Zamiast sciagac calego zestawu poprawek chce sciagac tylko 2, a przy pozostalych jest opis ze tych elementow nie mozna zaktualizowac poprzez LiveUpdate :idea: Wczesniej nie bylo problemow, konfiguracja jak w opisie p.s. a moze znacie jakis serwer gdzie sa poprawki do NISa 2004 ale jako osobne pliki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Proste, skonczyla sie subskrypcja. Musisz teraz zaplacic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 hmm no tak ale mam go juz grubo 3miesiace wiec co to za wersja ... ani nie 30dni ani nie 15, nie slyszalem o takiej, wydawalo mi sie ze go dobrze zrobili ;-) Mozna wgrac definicje bez liveupdate ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jak sciagniesz plik definicji, to tez wywali, ze subskrypcja sie skonczyla - programisci z symantec'a nie sa az tak glupi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 hmm no tak ale mam go juz grubo 3miesiace wiec co to za wersja ... ani nie 30dni ani nie 15, nie slyszalem o takiej, wydawalo mi sie ze go dobrze zrobili ;-) Mozna wgrac definicje bez liveupdate ?? Zakup sobie ten soft i zareczam ze nie bedzie problemow z updatowaniem. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ... chyba sa: subskrypcji sie nie dalo wgrac ale za to definicje bez problemu i teraz jade na definicjach z 2004-04-08 i z data odnowienia na czerwono :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ... chyba sa: subskrypcji sie nie dalo wgrac ale za to definicje bez problemu i teraz jade na definicjach z 2004-04-08 i z data odnowienia na czerwono :lol: Na nastepny raz nie chwal sie ukradzionym softem bo pozegnasz sie z forum, ostrzegam, tutaj nie tolerujemy takich zachowan. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...