[Misiek] Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Mam pytanie czy majac te 2 windowsy zainstalowane, moge jesli juz nie korzystam z win 98 poprostu wywalic go, spod xp tak jak bym kasowal normalny folder ? Dodam ze obydwa windowsy mam na jednej partycji. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja tak zrobiłem, tylko musisz zmienic plik boot.ini żeby wyglądał tak [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect A ten plik jest w Mój komputer-->własciwosci-->zaawansowane-->uruchamianie i odzyskiwanie-->EDYTUJ U mnie po tej operacji wszystko dobrze działało :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Tak, mozesz wyrzucic Win98 spod WinXP. Jezeli chcialbys usunac Windows 98 z wyborow systemow operacyjnych na starcie, zrob tak, jak napisal poprzednik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...