cobex Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Był taki programik w którym wpisywało się numery procesora i sprytnie, bez problemu można się było dowiedzieć z ktorego tygodnia jest nasz procesor. Wyleciało mi z głowy co to za soft, wiem że kiedyś to było na forum ale szukaj panie w takiej ilości....... dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 To do tego trzeba programu? TPAW 0323 - 23 tydzień 2003r... i analogicznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 No niby nie trzeba ale ten soft był fajny. Podawał jeszcze inne informacje na temat procesora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 OPN-462 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 http://homepage.ntlworld.com/terry_butler/opn-462/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Dzięki, właśnie o to mi chodziło. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 mozesz tez wpasc tu http://mp3.zonebg.com/cpu/cpu.php z podobnym skutkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 OPN-462 to samo mialem napisac :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...