Skocz do zawartości
mefju

jaką karte graficzną ?

Rekomendowane odpowiedzi

tylko powiedz mi po co kupować karte która nie ma juz żadnej przyszłości, chyba że klient gra tylko w Quake 3 tak jak ja ;) a czy faktycznie jest tania ? zależy dla kogo i o jakiej tej taniej kwocie mówimy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko powiedz mi po co kupować karte która nie ma juz żadnej przyszłości, chyba że klient gra tylko w Quake 3 tak jak ja ;) a czy faktycznie jest tania ? zależy dla kogo i o jakiej tej taniej kwocie mówimy

HQ on napisal przeciez ze ma sluzyc do eksperymentow podkrecania wylacznie, mefju mogles napisac jaka kwota cie interesuje jak pisze HQ12

bo dla mnie GF 3Ti jest droga karta nawet teraz.

http://allegro.pl/showcat.php?id=4341&orde...er=t&view=gtext

Ja nie widze t nic taniego jak na moja kieszen :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ja niejestem pewnei czy on wie co znaczy extreme OC skoro on chce pasywnego zalmana 8O pozatym wydanie nawet 200 pln żeby jakaś to grafika była pokroju gf2ti dla samego OC nie ma najmniejszego sensu..... same mody chłodzenie jeśli mówi o peltierze tanie nie będą......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde chlopaki napisalem pasywnego zebyscie wiedzili o jakie chlodzenie mi chopdzi do extreme o.c posluzy mi peltier i chlodzenie wodne... zalman pasywny plus wentyl 80mm dam tylko wtedy jak wloze do kompa brata ktoremu nie jest potrzebna wydajnosc... a ja chce miec satysfakcje z overclockingu i chce zrobic jakies 14 tys w 3dmarku 2001 mam procka podkreconego 3,6 i ramy procujące jako 500mhz czyli szanse mam dosc duze... ale potrzebuje karty bardzo podatnej na overclocking! 250 mys;e ze jestem w stanie na to przeznacyzc... no i oczywioscie jakies 40 zł na 85 W peltierka podłaczonego pod odzielny zasilacz 400w huntkey

PS. mam mozliwosc kupna geforce 4 MX420 za 60 zł mysle ze to dosc tanio ale czy da sie krecic?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14ooo z mx4 to powodzenia :D

czlowieku ty jakis niepatomny jestes... za 60 zł nie oczekuje 14K!! o 14 k nie moge nawet myslec na 5200 i ti200!!!!

a co do 51200 ultra to jest za drogie 5200 zajebiscie sie kreci od albartona i nie jest az takie drogie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde chlopaki napisalem pasywnego zebyscie wiedzili o jakie chlodzenie mi chopdzi do extreme o.c posluzy mi peltier i chlodzenie wodne... zalman pasywny plus wentyl 80mm dam tylko wtedy jak wloze do kompa brata ktoremu nie jest potrzebna wydajnosc... a ja chce miec satysfakcje z overclockingu i chce zrobic jakies 14 tys w 3dmarku 2001 mam procka podkreconego 3,6 i ramy procujące jako 500mhz czyli szanse mam dosc duze... ale potrzebuje karty bardzo podatnej na overclocking! 250 mys;e ze jestem w stanie na to przeznacyzc... no i oczywioscie jakies 40 zł na 85 W peltierka podłaczonego pod odzielny zasilacz 400w huntkey

PS. mam mozliwosc kupna geforce 4 MX420 za 60 zł mysle ze to dosc tanio ale czy da sie krecic?:D

uwarzaj lepiej na słowa bo mi się one nie podobają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...