wróbel Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jutro dostane nowego zalamanka na mostek północny (epox 8rda+)ściągłem własnie starego orba (uzyłem sróbokręta jako dzwigni)i co się okazało na mostku został jakis bardzo hamski syf-niewiem czy to jakis zaschniety klej (brązowy kolor) czy co to jest ale nichce puścic nawet spiritusem :? Co zrobic -nawalic na to pasty termoprzewodzącej i zakladac zalamanka :?: -bo innego wyjscia narazie nie widze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Po pierwsze - zmień temat Po drugie - poszukaj o czyszczeniu "glutów" na chipsetach, GPU itd. (spróbuj acetonem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 rozpuszczalnik tez dobry na gluty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 krootki wiem sory pomyłka!Kubasik jestes pewien nie rozpuszcze czasem całego mostka :) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 krootki wiem sory pomyłka!przecierz nadal mozesz zmienic tytul :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 wróbel, Krootki napisał Ci, że masz tytuł zmienić -- a nie przepraszać i dalej pisać swoje. Skorzystaj z przycisku "zmień" w pierwszym swoim poście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 prosze o wiecej opini na ten temat-myslicie ze rozpuszczalnik da radę :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 prosze o wiecej opini na ten temat-myslicie ze rozpuszczalnik da radę :?:Sprawdź a nie pytaj heh... Flaszka acetonu kosztuje 2,5zł więc wiele nie stracisz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 to jeszcze jedno pytanie co to ten aceton i gdzie go dostane :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Wyczyść to sobie benzyną ekstrakcyjną .W sklepie nazywa się to "rozpuszczalnik do farb ekstrakcyjnych" czy jakoś tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Od biedy nawet paznokciem mozna zdrapac :lol: Rozczienczalnik/rozpuszczalnik bezproblemowo wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Wyczyść to sobie benzyną ekstrakcyjną .W sklepie nazywa się to "rozpuszczalnik do farb ekstrakcyjnych" czy jakoś tak.Benzyna ekstrakcyjna to taka do zapalniczek. U mnie jakos nie dzialala na gluty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 skalpelem u kumpla poszlo ladnie (troche sie kleil skalpela) btw. fajny ten glut ,po zdjeciu radiatora odbi sie napis z mostka ,a wygladalo jak by sie oderwal z mostka (no ale na mostu nadal byl napis i znaczek NV - mozna by uzyc tego gluta jako matrycy do tloczenia ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Po pierwsze to: Acentonu nie uzywa sie do czyszczenia jakiejkolwiek elektroniki, a juz w tym bardziej komputerowych układów takich jak nb 8) Jeśli juz to tylko Denaturatem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ja używałem acetonu i nic się nie stało, napewno nic się nie rozpuściło (czyściłem NB na epox 8rda+ z gumy do żucia która była pod radiatorem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...