user13 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Otoz mam win xp i jak instaluje jakas gierke to wyskakuje mi ze nieprawidlowy wolumin i konczy instalacje to tylko w nektorych grach po formacie to samo ale formatowalem tylko 1 z 3 partycji ! a xp200+,radeon 9200,512 ddr no-name,seagate V 60 gb taki mam sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 "heh lipa : (" -- heh, nieregulaminowy tytuł. Nie przeczytałeś regulaminu podczas rejestracji. Tytuł musi konkretnie informować o treści posta. Zmień go (przycisk "zmień" w poście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Czy masz oryginały tych gier? Czy instalujesz z płyty? Możliwe, że jak instalujesz z pirata, to płytka jest walnięta. Próbowałeś z tej samej płyty u kogoś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user13 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 u kumpla dziala to samo a u mnie nie a instaluje z deamoona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...