Prezes_s Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Hej ludzie pomóżcie!!! Komp się sam wyłącza!!! Nie wiem co jest!!! Dopiero jak duronka ustwiłem na ~600Mhz!! mogłem odpalić mozille i napisać, więc proszę nie każcie mi sięgać do wyszukiwarki!!! Więc co jest?? aa... i jak się komp wyłączy( takie pstryk w każdej chwili nawet i biosie) to trzeba odłączyć od sieci i odczekać troche by się dało włączyć... Sam podejrzewam zasiłkę, ale jakoś mi nie pasi, bo jakby padła to z dymem... Miał ktoś podobnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 jakie napiecia ? sprawdz najlepiej miernikiem to będziesz mial odopwiedz czy to zasilka czy cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Problem rozwiązany... padła nagrywara. Po odpięciu zasilania wszystko ok!!! Jutro się nią pobawię... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...