Skocz do zawartości
gonzo761

4max

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o 4max??? Bo chciałbym zrobic tam małe zakupy ale interesują mnie opinie na temat tego sklepu

Zaczołem przygode z modowaniem kompa od tego sklepu (dwano temu od jakiegos DragonOrba i mojej "pierwszej" srebnej pasty ), polecam jak najbardziej , niemiałem nigdy problemow nic dodac nic ujac kupowac :P

[update]Chyba byl topic o polecanych sklepach i firmach wiec mozesz miec przerombane u modow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez polecam...jesli jutro rano zlozysz zamowienie i potwierdzisz je do 16.00 to pojutrze powiniennes na 99% miec przesylke w domu (mowie ogolnie powiedzmy jakbys zlozyl zamowienie w normalny dzien a nie ze jutro piatek, i do tego swieta tuz, tuz)...przynajmniej ja tak mialem (a zamawialem 3 razy cos od nich)..polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez polecam...jesli jutro rano zlozysz zamowienie i potwierdzisz je do 16.00 to pojutrze powiniennes na 99% miec przesylke w domu (mowie ogolnie powiedzmy jakbys zlozyl zamowienie w normalny dzien a nie ze jutro piatek, i do tego swieta tuz, tuz)...przynajmniej ja tak mialem (a zamawialem 3 razy cos od nich)..polecam

gonzo761 jest z Katowic, watpie wiec zeby chcial towar przez Poczte.

Najpewniej osobiscie nawiedzi 4max-a

Ze swojej strony proponowalbym wczesniej zadzwonic do nich i popytac o "chciany" sprzet i dopiero jechac, wtedy nie ma zadnych problemow.

Czasem mozna tez na haslo : Tweak wyszarpac jakis rabacik :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi