gonzo761 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Co sądzicie o 4max??? Bo chciałbym zrobic tam małe zakupy ale interesują mnie opinie na temat tego sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Co sądzicie o 4max??? Bo chciałbym zrobic tam małe zakupy ale interesują mnie opinie na temat tego sklepu Zaczołem przygode z modowaniem kompa od tego sklepu (dwano temu od jakiegos DragonOrba i mojej "pierwszej" srebnej pasty ), polecam jak najbardziej , niemiałem nigdy problemow nic dodac nic ujac kupowac :P [update]Chyba byl topic o polecanych sklepach i firmach wiec mozesz miec przerombane u modow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 rowniez polecam 0 problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 tez polecam...jesli jutro rano zlozysz zamowienie i potwierdzisz je do 16.00 to pojutrze powiniennes na 99% miec przesylke w domu (mowie ogolnie powiedzmy jakbys zlozyl zamowienie w normalny dzien a nie ze jutro piatek, i do tego swieta tuz, tuz)...przynajmniej ja tak mialem (a zamawialem 3 razy cos od nich)..polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 rowniez polecam, sklepik ma 2x2m, wiekszosc coolerow, radiatorow wystawiona, mozna dotknac, popatrzec, porwadza go mlodzi ludzie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 mogło by byc troche taniej ale ogółem na + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 tez polecam...jesli jutro rano zlozysz zamowienie i potwierdzisz je do 16.00 to pojutrze powiniennes na 99% miec przesylke w domu (mowie ogolnie powiedzmy jakbys zlozyl zamowienie w normalny dzien a nie ze jutro piatek, i do tego swieta tuz, tuz)...przynajmniej ja tak mialem (a zamawialem 3 razy cos od nich)..polecam gonzo761 jest z Katowic, watpie wiec zeby chcial towar przez Poczte. Najpewniej osobiscie nawiedzi 4max-a Ze swojej strony proponowalbym wczesniej zadzwonic do nich i popytac o "chciany" sprzet i dopiero jechac, wtedy nie ma zadnych problemow. Czasem mozna tez na haslo : Tweak wyszarpac jakis rabacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Albo na hasło: Pocahontas 4max bez problemów. Dobry sklep, duży wybór i szybkie dostarczenie. Tylko trochę cena. Ale za te wygody trzeba odpowiednio zapłacić :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...