dARIO Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Działa wam KaZaA ? Bo u mnie cały czas tylko Conectingg... i ani kroku dalej :evil: A jak wam działa, to wiecie dlaczego mnie nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Działa wam KaZaA ? Bo u mnie cały czas tylko Conectingg... i ani kroku dalej :evil: A jak wam działa, to wiecie dlaczego mnie nie ?mi dziala wlasnie ciagne sobie jakas giere, sprobuj zrobic po uruchomieniu disconnet a potem znowu sie polaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 U mnie tam działa, ale trochę za wolno :? , spróbuj zmienić standardową nazwę użytkownika z "Kazaauser" na coś innego. U mnie kiedyś to pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 kidys miałem taki sam problem.Musisz sciągnąć sobie kaza lite zainstaluj i po kłopocie chyba 1.7.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zapomniałem nazwy strony z tą kaza litle. Zapodajcie linka,ok? :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zapomniałem nazwy strony z tą kaza litle. Zapodajcie linka,ok? :wink: 8) http://doa2.host.sk/index2.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mnie dziala ale ja na przyklad mam inny problem. Za kazdym razem Kazaa sie laduje razem z windows choc nie ma tej opcji zaznaczonej w programie. Takze mysle ze jesli masz problemy to sobie zainstaluj ten program jeszcze raz albo sobie sciagnij Morpheus ktory jest dokladnie tym samym programem co kazaa tylko pod inna nazwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mnie dziala ale ja na przyklad mam inny problem. Za kazdym razem Kazaa sie laduje razem z windows choc nie ma tej opcji zaznaczonej w programie.odpal msconfig i odznacz opcje ze sie laduje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :arrow: u mnie tez wszystko dziala. jade na wersji KaZaA Lite 1.7.2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mi też działa. Mam takie pytanko, czy przy odinstalowaniu KaZzy i zainstalowaniu wersji Lite pliki zaczęte będą dalej ściągane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mi też działa. Mam takie pytanko, czy przy odinstalowaniu KaZzy i zainstalowaniu wersji Lite pliki zaczęte będą dalej ściągane. :arrow: nigdy nie robilem takiej 'operacji'. najlepiej, zeby nie ryzykowac, sciagnij wszystko co masz na liscie, a dopiero potem zainstaluj Lite 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 non stop aktualnie sciagam se Dzien Swira - zajebisty film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 non stop aktualnie sciagam se Dzien Swira - zajebisty film Ten film to kompletne dno :( Tak uwazam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 sobie sciagnij Morpheus ktory jest dokladnie tym samym programem co kazaa tylko pod inna nazwa.Mylisz sie. Morpheus jest klientem-wezlem sieci Gnutella a nie FastTrack i bazuje na licencjonowanym na GPL sofcie. Tymczasem do sieci FastTrack oprogramowanie jest poki co ClosedSource. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Za dnia kiepsko. MOze dlatego, że goście, od których ciągnę pliki żyją w innej strefie czasowej? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 A moze z pomoca firewalla zablokowales kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...