Skocz do zawartości
forest kila zbila

Nowy team SETI, liczymy dla tweak'a :-D

Rekomendowane odpowiedzi

Sorka za to zamieszanie cale z grupa UFO ale ja nie jestem jej zalozycielem, a zalozyciel zdradzil mnie i UFO sie rozsypalo, a dowodem tego bedzie to ile teraz zacznie wysylac WU, bezemnie.., prawie nic... :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka za to zamieszanie cale z grupa UFO ale ja nie jestem jej zalozycielem, a zalozyciel zdradzil mnie i UFO sie rozsypalo, a dowodem tego bedzie to ile teraz zacznie wysylac WU, bezemnie.., prawie nic...  :!:

a ty dalej z nami liczysz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra skoro propozycja łączenia się z olsztynem nie przeszła :-( to mam propozycję nazwy "krewni i znajomi krolika" :D pomija wszystkie nazwy teamów jak i ksywy ludzi w nich liczących :D po prostu jednoczy pod wspólnym herbem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie jeszcze na zadna grupe niezdecydowalem przeciez narazie staram sie uratowac kilka-set przeliczonych WU, ktore pojda jak je wysle na konto UFO... :|

Ps. No ale po tym poscie na olsztyn jednak sie niezdecydoje w takim razie... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w takim razie wpisz tam "naszego" maila :D :D i wszyscy będą zadowoleni :D

Ty ponieważ nie oddasz WU Ufokom

My ponieważ zdobędziemy cenną pomoc

Olsztyn bo będzie miał rywalizację :D

czyż nie jest to szczytny cel ?

a i jak chcesz dołączyć to zapraszam na gg:7531445

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps. No ale po tym poscie na olsztyn jednak sie niezdecydoje w takim razie...  :twisted:

bartol mowil za siebie. ja zapraszam a bartool juz dostal upomnienie ;]

ech widzę że w teamie jakieś niezdecydowanie macie :) u nas jakoś nie ma takich problemów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, ze ja bym chcial liczyc dla Tweakow ale wiekszosc mojej bandy niechce zabardzo i musze ich do tego przekonac, a pozatym jak juz wspomnialem narazie probojemy przerobic WU, zeby nie szly na konto UFO...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eno jezeli kogos urazilem to sorka ;] wiadomo koniec szkly tza poprawiac wyciagac itd.. czlowiek caly czas w nerwach i pisze posty pod wplywem emocji... :)

KoKsiK oczywiscie to bylo moje zdanie a nie Olsztyn AMD Team... wiec spokojnie mozesz do nas dolaczac i liczyc razem z nami ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakas paranoja dzisiaj -> mało WU,,, i jakos tak synchronicznie z olsztynem :-]

koksik - oczywiscie zapraszamy,, ot, ma czym oddychać twoja maszynka ;-)

hehe nie pochwalilem się :-) w piątek odbieram z gwarancji thortonka 2000+ - a moze troszkę więcej - jak w hurtowni nie bylo dwutysiączek :-) palomino idzie w odstawkę a w jego miejsce wchodzi chlodniutki i delikatnie mocniejszy thortonex :-D posluzy mi ~z miesiąc zanim po sesji zbiorę się w końcu na zakupy :-]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snap zalezy dla kogo mala strata...

W tuningu mam tylko konto na probe zalozone ale tam aktualnie nie licze i te konto powinno dzis juz zniknac...

Mam nadzieję KoKsiK że weźmiesz od nas to swoje konto jak najszybciej. Czekam na to z niecierpliwością :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje prywatne zdanie:

nie wiem czemu się tak za nim uganiacie, gość skacze z kwiatka na kwiatek i na pewno nie jest osobą której można zaufać.

Zamiast jak facet powiedzieć jasno z kim liczy i się wreszcie zdecydować to mydli wszystkim oczy.

ja nie chciał bym go u siebie w grupie.

przepraszam jesli cię uraziłem KoKsiK, tak to widzę.

i z góry chcę dodać, że na moją ocenę nie miał wpływu twój avatar i ksywka, która pewnie z nim jest związana :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uff-puff-sruff zalosny jestes pierw sie dowiedz troche o mnie i calej sytuacji, a potem gadaj-pisz, ze skacze z kwiatka na kwiatek nigdy jeszcze nie opscilem glownej grupy ani pod grupy stalo sie to teraz pierwszy raz i to nie z mojej przycyzny, a o tym czy mozna mi zaufac czy nie to skad Ty mozesz chlopie wiedziec jak nawet nieznasz mnie w 1%...

Rad.., dla Ciebie na zlosc specjalnie je tam zostawie... :!: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że zostawisz konto na TuningPC & Dzikie.net to łatwo się domyslić, bo jak napisał uff...AR "mydli wszystkim oczy" [KoKsiK]. I tu ma rację. Twoimi ruchami bowiem nie kieruje zadna logika ale trudno się dziwić. Nikt cię w żadnej grupie nie chce bo nie mozna na tobie polegać, na forum tylko fuckasz i ściemniasz. Idź to grupy która cię chce. odpierd...l się w końcu od nas wszystkich i daj nam święty spokój :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...