Skocz do zawartości
wormik18

Szybki pytanko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

gdzieś na necie był kiedyś jakis test(niby test) który miał na celu sprawdzenie czy pasty przewodzą.NIepamiętam wyników ale pasta titana napewno nie przewodzi.wiem to po sobie.Kiedys jak sie nie znałem to zamalowałem pastą swojego całego procka bo myślałem ze bedzie niższa temp. :lol:.Komp pracował stabilnie a temp wzrosła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Płyta moze sie spalic dwa razy mianowicie Np. ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa widze dym i iskry no i szybko wyłączyłem ... i za drugim razem ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m to tez bedzie taki objaw czy juz nie ?? moze zdazyc sie to dwa razy ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Płyta moze sie spalic dwa razy mianowicie Np.  włanczam kompa widze dym i iskry no i szybko wyłączyłem ... i za drugim razem ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m to tez bedzie taki objaw czy juz nie ?? moze zdazyc sie to dwa razy ??

:lol:

co?

wiesz co znaczy spalic?

z reguly jak sie cos spali raz to juz drugi raz sie nie spali :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wiesz spali sie i za drugim razem nie bedzie działało napewno ( to wiem ) :) ale chodzi mi o sam efekt dymu czy smrodu czy moze on byc 2x

Trzymcie mnie bo walnę na posadzkę zaraz - bardziej martwisz się o efekty typu dym i iskry niż o płytę? :lol:

Jak będziesz miał szczęście to stworzysz maszynę do sztucznych ogni z zasłoną dymną :D

Proc może zabić płytę, śmierć ma charakter poniekąd jednokrotny i nieodwracalny ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, procki pala plyty i to jak cholera.

jak myslisz ze kupisz na allegro 10 niby uszkodzonych procesorow i to jeszcze nie testowanych i ktorys nagle z nich bedzie dzialac to jestes w bledzie. bo juz po pierwszym mozesz sie rozczarowac, uslyszysz tylko syk i koniec. to znaczy ze trza isc po nowa plyte do sklepu.

pozdr i wcale ci cie zycze zle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P Tak jest

Miałem rok temu doświadczenie

Dureń 650 nie wiem co mu było

spalił 2 ECSy jedno MSI

Mojemu shuttlowi nie dał rady (btw wcześniej załatwiłem 2 płyty tej firmy)

tylko po prostu się nie włączył.

Jeszcze jedno, miałem również do czynienia z masowym zabójcą płyt w postaci zasilacza ATX (zabił 5, ale w końcu koleś z kafejki internetowej się zorientował :) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...