Labe Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Czesc mam problem otoz na nowych catalystach lapie zwieche za zwiecha troszeczke podkrecona grafa i zwis i zaraz vpu recover sie zgłasza :-( cos mieliscie podobny problem ?? a miały byc takie stabilne UPDATE: po powrocie na 4,3 wszystko wrociło do normy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 no to co za problem ?? chodzi więc ATi dało (_!_) lub instalka uszkodzona. obstawiam to pierwsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 czyli nowe stert to porazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 czyli nowe stert to porazkajak dla mnie są o.k. - 3dmark pokazuje mniej - ale są stabilne. Gry mi się przestały przycinać. pewnie co sprzęt i człowiek to będą inne opinie. A tak swoją drogą to ja ten VPU recover od razu wyłączam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 jak był wyłączony to robił sie czarny ekran i zwiecha totalna :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Czesc mam problem otoz na nowych catalystach lapie zwieche za zwiecha troszeczke podkrecona grafa i zwis i zaraz vpu recover sie zgłasza :-( cos mieliscie podobny problem ?? a miały byc takie stabilne UPDATE: po powrocie na 4,3 wszystko wrociło do normy A odinstalowales najpierw stare stery? Czy zrobiles nakladke? Najpierw trzeba odinstalowac, potem uzyc Driver Cleanera, a dopiero na koncu zainstalowac nowe stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 nigdy tak nie robilem i dzialalo no ale sproboje tak jak ty mowisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Już są nowe Omegi, wiecie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 dawaj link do omeg, tylko je uznaję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Na przykład http://206.172.2.40/%7Ejudas/Downloads/Dri...omega_2536a.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 dawaj link do omeg, tylko je uznaję Tutaj masz wszystkie Omegi jakie wyszly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...