Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 no tak dzisiaj abo jutro poleci moje zamówionko do 4maxcoola i mam kilka pytań - zamieżam kupić wentyle cooler mastera te bez kontroli temperatury - dobre toto jest czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś innego? teraz 4max - ile czeka sie na przesyłke, czy jako imie i nazwisko musze podać kogoś pełnoletniego i czu jest nadzieja że ta przesyłka (pocztą polską) dotrze do mnie w całości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :arrow: ja bralem kuriera i zawital do mnie na drugi dzien po potwierdzeniu zlozonej oferty. poczty polskiej nie polecam, bo roznie z nimi bywa. a co do wentylkow to mysle, ze dokonales dobrego wyboru, chociaz ja kupowalem Thermaltake TT-8025A-2B (80x80) no i sie sprawdza... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ja czekalem 2 dni. Dostarczone przez Servisco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ja czekałem tydzień :( , dostarczone przez pocztę polską, ale mili ludzie z 4Maxa, pozwolili mi wytargować zniżkę w cenie, że przy wpłacie na konto z góry, przesyłka była gratis! :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 acha, nie musisz podawać pełnoletniej osoby, przesyłka idzie do Ciebie i wiek nie ważny. przesyłka dojdzie w całości, bo w 4maxie dobrze pakują, dodatkowe pudło + takie styropianowe farfocle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 przesylka dotarla w ciagu 24 godzin... kurier "stolica". polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 przesylka....nie dotarla :( dwa tygodnie..... ale co tam i tak bylo tylko powietrze i uszczelki :) ale sadze,ze to poczta zawinila bo dostalem potwierdzeenie ze wyslano. a an kurirea szkoda money 8) mimo wszystko fajny sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 acha, nie musisz podawać pełnoletniej osoby, przesyłka idzie do Ciebie i wiek nie ważny. przesyłka dojdzie w całości, bo w 4maxie dobrze pakują, dodatkowe pudło + takie styropianowe farfocle... hhehehe pol roku temu jak u nich zamawialem to zamiast styropianowych farfocli byly faktury i zamowienia przejechane przez niszczarke ale w sumie spoko tyle ze mialem problemy z debilnym kurierem i teraz wole dluzej poczta ale na pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 ja na paste i Copershima czekalem 5 dni Nie trzeba podawac nazwiska osoby pelnoletniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Czekalem 7 dni na przesylke (coppershrim) ale zapakowana byla solidnie wiec nie mialbym wiekszych dylematow z zakupieniem tam wieja na procesor. Nie wiem tylko czy coolermaster to najlepszy wybor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 nie trza podawac nazwiska osoby pelnoletniej, cooler master ok, ale ja wole wc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 no tak dzisiaj abo jutro poleci moje zamówionko do 4maxcoola i mam kilka pytań - zamieżam kupić wentyle cooler mastera te bez kontroli temperatury - dobre toto jest czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś innego? teraz 4max - ile czeka sie na przesyłke, czy jako imie i nazwisko musze podać kogoś pełnoletniego i czu jest nadzieja że ta przesyłka (pocztą polską) dotrze do mnie w całości? Już dwa razy u nich kupowałem pierwszym razem przesyłka doszła po 4 dniach, drugim razem wystompił mały problem ponieważ wpłaciłem im kase na konto a oni przysłani mi paczke za pobranie, zadzwoniłem do 4max i powiedziałem im o tym i paczka druga było umnie za 3 dni, przeprosili za pomyłke, no ale moim zdaniem są spoko można im wierzyć, a paczki solidnie zapakowane więc jak po drodze nie spotkają się z kijem bejsbolowym dochodzą całe :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 no i poszło już jakiś czsa temu (hehe w piątek) poczta polska za pobraniem, mam tylko nadzieje że im sie coolermastery nie skończyły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 no i poszło już jakiś czsa temu (hehe w piątek) poczta polska za pobraniem, mam tylko nadzieje że im sie coolermastery nie skończyły :) A moze bylo sobie Thermaltake qpic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 jak bede chciał to se sam coś takiego szczele ps. widziałem to jakiś czas temu (heh jakiś czas ze 4, 5 dni temu :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 zaraz zaraz to jest chyba na oślej łączce a dałem to na hardware :?: a co do tego swiecidełka to ejst chamsko grube i ładnie tylko po ciemku wygląda hehehe bubel jeden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...