nielpiter Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Witam serdecznie. Wchodze na strone Omeg i każdy link jaki jest tam podany mi nie działa :twisted: . Proszę o jakiś działający serwer. Potrzebuje sterów dla nVidia W XP/2000. PS. Co lepiej zainstalować OMEGI czy STARSTROM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Dziwne bo mi jakos dzialaja http://downloads.driverheaven.net/omega/ra...omega_2536a.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Niestety link lipny. Proszę o inny CO JEST ! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Tez mialem kiedys podobny problem,ale po wylaczeniu firewall'a moglem juz zassac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Nie mam firewall'a :? Jakiś inny link ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Moze uzywasz jakiejs innej przegladarki niz IE? ja na Mozilli tez mam klopot zassac cokolwiek z omegacorner.com musze to uruchamiac wlasnie w IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zobacz ten : http://www.hwsetup.it/files/nvidia/drivers...omega_14523.exe Na pewno działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...