DEAD TOMATO Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mam NEO+ ..wczoraj probowalem zassac 2 demo PAINKILLERA..szukajac odpowiedniego ftp zauwazylem ze z wiekszosci z nich mam predkosc 16kb/s lub mniejsza...jak sie potem okazalo moja calkowita predkosc polaczenia w moja strone to 16kb/s (czyli 160 kilobotow) a powinno byc oczywiscie 64kb/s..chocbym resetowal modem i 30 razy ..za kazdym razem to samo. Dzwonilem do TEPSY..to powiedzieli ze to prawdopodobnie chwilowy problem i powinien zaraz ustapic..ale tak juz drugi dzien jest :-( Ktos cos wie na ten temat? P.S. Chyba dzis znowu zadzwonie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 [...](czyli 160 kilobotow)[...]Hmmm .... a to jakaś nowa jednostlka ? :wink: 160 Kbps to masz ale UL. Więc moze ty coś wysyłasz a nie ściagasz . Najprawdopodobniej FTP z którego pobierasz pliki ma ograniczenie DL na jednego usera i dlatego nie mozesz przekroczyć pewnej szybkości. Spróbuj na innych FTP i zobacz czy też masz taki transfer . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...