ajgon Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mecze to 15 i mecze i mecze i... mecze... i nic ;/ ParanoiK - moze jakis maly hint ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 15 jest łatwy. Ale zupełnie przez przypadek - bo jest źle skonstruowany. PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zaliczone z mala pomoca ParanoiKa. 16 jest zaj*.*isty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Done ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Dobra, za co by sie teraz zabrac... moze www.hackerslab.org ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Kurde jaki to jest kod w 12 bo mi się już nie chce klikać kombinacji 1 2 3 4 bo wiadomo ile ma być w sumie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Dobra, za co by sie teraz zabrac... moze www.hackerslab.org ? ;] hackerslab jest duzo fajniejsze od tego - przynajmniej nie bazuje ciagle na tym samym... jakies 2 lata temu bawilem sie na hackerslabie i z tego co pamietam zabraklo mi 3 do konca. na tym waszym jestem na 11 lvl i prawde powiedziawszy nudzi mnie to. tutaj zabawa zacznie sie pewnie na samym koncu, na hackerslabie juz na pierwszych levelach bylo ciekawiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Szymek: nie będzie kombinacji 1234 tylko inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 No taka co ma dac 12 przy mozeniu 4 cyfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 1223 1134 1126 Kombinację z tych cyfr. Jak chcesz prawidłową to priv jak zwykle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Niesmialo chce tylko nadmienic, ze 1*2*3*4 = 24 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Rozwiązań nie można tu dawać, tylko hinty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Kurde jaki to jest kod w 12 bo mi się już nie chce klikać kombinacji 1 2 3 4 bo wiadomo ile ma być w sumie... No taka co ma dac 12 przy mozeniu 4 cyfr Ja zadnych rozwiazan nie daje..., nic nie mowilem o wyniku 12 - niesmialo tylko nadmienilem, ze probowales wpisywac kombinacje 1, 2, 3 i 4, a ich iloczyn (czy nawet suma) za Chiny ludowe Ci nie da 12 - no chyba ze w systemie osemkowym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThemBones Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 A ja się zatrzymałem na 13-tce. Jakim programem dekompilowaliście tego apleta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Jad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 DJ Java Decompiler - fajny jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThemBones Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Właśnie skończyłem. Level 16 rox!!! Czułem się normalnie jak Sherlock Holmes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 No i 14lv porazka :P moze jakis maly hint ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 O czym wy w ogóle rozmawiacie :PPPP Hakować mogę jedynie puszke z piwem albo lodówke . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Znalazłem jeszcze coś podobnego http://www.cc-team.org/jshacker/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...