Skocz do zawartości
Moog

Wybór pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam prosiłbym was o pomoc w wyborze pamięci . Mam do wyboru 512 x 2 , Geil Dragon , Mushkin Level one , OCZ High Performance , HyperX kingstone . :P

Oraz prosze o napisanie jaka jest różnica w mushkin L1 a L2 dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi . :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam prosiłbym was o pomoc w wyborze pamięci . Mam do wyboru 512 x 2 , Geil Dragon , Mushkin Level one , OCZ High Performance , HyperX kingstone .  :P 

Oraz prosze o napisanie jaka jest różnica w mushkin L1 a L2 dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi . :)

Niezłą gotówką dysponujesz...

Geile odradzam - nie lubią ostrych timingów...

Mushkin Level II z tego co wiem są chyba na winbondach bh-5 - bardzo dobre kostki, ale do sie to samo zakupić w wydaniu kingstona/twinmosa za pół ceny

OCZ HIgh Performance - jakie dokładnie?

Kingston - jak znajdziesz na dobrych kostkach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz to mnie tak drogo nie wyjdzie bo z usa ściągane :wink: Co do Geil'ów dragon czytałem test i na ostrych timingach ładnie sobie radziły :)

Słyszałem że HyperX mają problemy z Abitem Nf7-s czy to prawda ?

Co do Mushkinów to moge mieć pc400 ale Level One :( słyszałem że są na CH-5 :| co do samych OCZ to OCZ High Performance 2x512 PC3200 ECC Registe cała nazwa :) Pomóżcie wybrać :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi