Moog Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Witam prosiłbym was o pomoc w wyborze pamięci . Mam do wyboru 512 x 2 , Geil Dragon , Mushkin Level one , OCZ High Performance , HyperX kingstone . :P Oraz prosze o napisanie jaka jest różnica w mushkin L1 a L2 dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Witam prosiłbym was o pomoc w wyborze pamięci . Mam do wyboru 512 x 2 , Geil Dragon , Mushkin Level one , OCZ High Performance , HyperX kingstone . :P Oraz prosze o napisanie jaka jest różnica w mushkin L1 a L2 dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi . :) Niezłą gotówką dysponujesz... Geile odradzam - nie lubią ostrych timingów... Mushkin Level II z tego co wiem są chyba na winbondach bh-5 - bardzo dobre kostki, ale do sie to samo zakupić w wydaniu kingstona/twinmosa za pół ceny OCZ HIgh Performance - jakie dokładnie? Kingston - jak znajdziesz na dobrych kostkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 widzisz to mnie tak drogo nie wyjdzie bo z usa ściągane :wink: Co do Geil'ów dragon czytałem test i na ostrych timingach ładnie sobie radziły :) Słyszałem że HyperX mają problemy z Abitem Nf7-s czy to prawda ? Co do Mushkinów to moge mieć pc400 ale Level One :( słyszałem że są na CH-5 :| co do samych OCZ to OCZ High Performance 2x512 PC3200 ECC Registe cała nazwa :) Pomóżcie wybrać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...