Szopen77 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Wczoraj zkupiłem taką karte w KOMPUTRONIKU dziś ma być :) może ktoś już taką karte ma i powie (przed moim osobistym testem) jak chodzi. Z tego co napisali w teście na benchmark.pl karta ma kostki 2,86 samsunga (tj. wersja z sprawnymi potokami ,wszystkimi ). Czy po wgraniu biosu od 9800 pro z pamiątkami takimi karta bedzie działała poprawnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Szukanie nie boli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 czy wiesz ze bios nie odblokowuje potoczkow :?: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 To co mam zrobić ? biosik + omegi ? ( bo karta przyszła i pamieci są sasmungi 2.8 :) ) . Bo rozumiem że sam bios z 9800 pro nie wystarczy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Acha jeszcze jedno słyszałem że zasilacz ma wpływ na stabilną pracę takiej zmodowanej karty . jest to prawdą ?? mam Anteca trupower 430 (powinien wystarczyć :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 To co mam zrobić ? biosik + omegi ? ( bo karta przyszła i pamieci są sasmungi 2.8 :) ) . Bo rozumiem że sam bios z 9800 pro nie wystarczy :/tylko omegi... bios Ci duzo (prawie nic, tylko utrate gwarancji) nie pomoze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Swoja droga to za ile kupiles tego radzia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 999 zł z gwarancją poprawności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Bios <span style="color:red;">[ciach!]</span> daje.... ja po zmianie biosu w moim powercolorze mialem arty przy taktowaniu 380/680. Pamieci 2.8 Hynix, a na oryginalnym biosie wyciagam 418/770. Zainstaluj tylko sterowniki Omega. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Dzięki za rade - tak też zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Smaug jeśli można wiedzieć ile w 3dmarku 2001 i 2003 masz punktów na tym twoim sprzęcie ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 W 2003 mam 5950 A co do 2001 to cos dziwnego bo tylko 17200. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 "] A co do 2001 to cos dziwnego bo tylko 17200. to jest normalny wynik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...