jan dzban Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 jak w temacie, mam pytanie do uzytkownikow AMD (sam jestem zielony w tym temacie) bede skladal kumplowi kompa na AMD i chce sie dowiedziec czy do tego procesora (Barton 2500+) wystarczy chlodzenie box'owe? zaznaczam ze on napewno nie bedzie podkrecal kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 pytanie "troche" bez sensu... odpowiedz ---> tak :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Przeciez to jest oczywiste jezeli firma AMD daje do swojego procesora wentylator to napewno jest dobry nawet przy maksymalnym obciazeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan dzban Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 pytanie moze i bez sensu, ale wolalem sie upewnic. mowie jeszcze raz w tematyce AMD jestem zielony jak pudelko od tego proca dzieki za szybka odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Powiem wiecej, moj boxowy cooler utrzymuje temperature ~55 w stresie, gdy podkrece barciszka na 2.2gig. ; P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mam 34 stopnie a okolo 37-38 w stresie a na diodzie zawsze powyzej 50 stopni. Plyta to Asus a7nv8 deluxe. Czy wszystko jest ok?? czy to za duzo?? dzieki za odpowiedz!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan dzban Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 no to pociagne ten watek dalej, czy w box'ach AMD daja jakas paste, czy tak jak w intelach ta marna tasme termoprzewodzaca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 u mnie byla/jest guma do zucia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 U mnie byla niby ta tasma z nalepka co trzeba odkleic, ale ja oczywiscie zapomnialem o tym i przylozylem bez odklejania. Przez pierwsze 5 godzin czulem jakby cos sie jaralo ( ale to chyba tylko swierzy sprzet i sie scierzki przepalaly ) Potem o tym sobie przypomnialem wyczyscilem proca i cooler nasmarowalem normalna pasta i temperatury zostaly w sumie podobne. Fakt faktem, ze to jest jakas stara pasta silikonowa ale coz nie narzekam. : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 spojrz na mój opis i powiedz sam :!: Aha w stresie 43*C tylko jak jusz w serwisie ci zaloza proca to szybko zmień paste bo w serwisach kicz daja :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Przez pierwsze 5 godzin czulem jakby cos sie jaralo ( ale to chyba tylko swierzy sprzet i sie scierzki przepalaly ) R_O_T_F_L :lol: dobrze ze nic sie nie stało ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...