K-O-Y-O-T Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mam proble z tą płytą. Płyta ma możliwość ustamienia fsb 133Mhz.Więc wsadziłem w nią P3 800EB 133Mhz 1.7V ale bios nie chce mi trzymać ustawieć. Płyta jest bez zworkowa i wszystko ustawia się w biosie. Ustawiam mu szynę 133(1/4) i startuje widzi procesor taki jak ma być ale jak wyłącze komputer i włącze jeszcze raz to widzi tylko 400E i ustawia szyne na 66 8O . JAK ZROBIĆ ŻEBY BIOS TRZYMAŁ USTAWIENIA :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 moze bateryjka sie rozladowala ?? zawsze tak jest ?? z kazdym cpu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-O-Y-O-T Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Płyta nie trzyma tylko ustawień ustawionych przezemnie ale te które można ustawić bo są wprowadzonea automatycznie trzyma bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 a przy starcie kompa jest komunikat w stylu "bios costam error press f1 to continue or del to enter setup" ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 a przy starcie kompa jest komunikat w stylu "bios costam error press f1 to continue or del to enter setup" ?? moze bios checksum error ? pewnie kosc biosu padła, albo zflashowanie pomomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...