bigzzgib Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Miałem nagraną płyte z jakimiś tam programami i kumpel dograł mi tam(na liteonie) taki krótki filmik i mówił że jego cd widzi teraz tylko ten filmik a tamto "znikło". Patrze w domu na moim starym lg32 widnieją tylko te programy. Rozumiem że mój lg nie radzi sobie z odczytywaniem wielu sesji i widzi tylko tą pierwszą ale zato liteon kumpla widzi tylko drugą. Nero też tylko widział drugą Zgrywał alcoholem najpierw jedną sesje potem drugą i cały czas był tylko ten filmik. Pytanie jak zmusić tego liteona żeby odczytał 1 sesje? Jeżeli mój lg ją widzi to powinno sie dać nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_z Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Teraz jestem w pracy, ale mam w domu programik (w tej chwili nie pamiętam nazwy) który świetnie odczytuje wszystkie sesje, nawet niewidoczne. Skontaktuj się ze mną na gg pod wieczór, to Ci go podeślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 to podrzuć mi na maila bo nie widze twojego gg bigzzgib@poczta.onet.pl ewentualnie napisz jak sie nazywa to se pociągne skądtamś THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_z Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Ten program to CDR Diagnostic. Szukaj w necie, jeśli nie znajdziesz to napisz, podeślę Ci na skrzynkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...