Kwiecień Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 I jak Wam się podoba ?? Jeszcze muszę zasilacz zamontować, a nie będzie to takie proste bo ma długie kable :/ Blok CPU - Orbital O3 Blok NB - CFD Old Blok GPU - CFD Old Pompka - Atman AT-305 Nagrzewnica - Opel Kadet Wentyl - Delta 120mm 7V Brakuje jeszcze nóżek pod nagrzewnicę i shrouda ale powinno się to na dniach zmnienić. Podobnie pojemnik ;) Pompki poprostu nie słychać, przystawiasz ucho na centymetr i nic !! A działa napewno. Ciśnienie identyczne jak PH802 (głośne bydle). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 interia...... 214B/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 musisz popracowac nad iloscia i dlugoscia wezy... no i kilku kolanek mozna uniknac; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 no i qpa, zdjec nie widac... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 no i qpa, zdjec nie widac... :(Jak nie widać ja widze 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 no i qpa, zdjec nie widac... :(Jak nie widać ja widze 8Oja nie widze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 zmien serwew. interia to najgorszy mozliwy wybor :? wiecej powiem jak zobacze zdjatka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Niestety nie wszystkie fotki sie odpalaja - interia :/ Jak juz napisal birdman popracuj nad dlugoscia wezy oraz zacznij stosowac kolanka 2x45 zamiast 1x90. Pomysl tez dokladnie gdzie je najlepiej wstawic, bo opaski zaciskowe na wezach sa raczej bez sensu (sa za miekkie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 jakby co to tu sa mirrory (serv nie nalezy do najszybszych ale limitow nie ma ) : http://www.pallace.host.sk/kwiecien/1.jpg http://www.pallace.host.sk/kwiecien/2.jpg http://www.pallace.host.sk/kwiecien/3.jpg jak nie beda chcialy sie otworzyc sprobojcie odswiezyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Ja bym dopracowal wyjscia wezy z chlodnicy. Znacznie lepiej by to wygladalo jakby byly rownolegle do obudowy. No i jeszcze to wygluszenie pompki w pojemniku gabka wyglada malo profesjonalnie :) Jak dales tam stara gabke moze ci zasyfic cala wode w ukladzie malutkimi poodrywanymi skrawkami :? pozatym calkiem OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 jakby co to tu sa mirrory (serv nie nalezy do najszybszych ale limitow nie ma ) : http://www.pallace.host.sk/kwiecien/1.jpg http://www.pallace.host.sk/kwiecien/2.jpg http://www.pallace.host.sk/kwiecien/3.jpg jak nie beda chcialy sie otworzyc sprobojcie odswiezyc "403 Forbidden" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 no to kupa, zdjec jak nie bylo tak nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 no to kupa, zdjec jak nie bylo tak nie ma :(Kliknij na link a potem na odświez i masz foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 calkiem niezle tylko jakos tak to niedbale wyglada :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 no to kupa, zdjec jak nie bylo tak nie ma :(Kliknij na link a potem na odświez i masz fotyOdswiezam i nic - caly czas 403. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 macie tutaj : http://zabrze.net.pl/tatarkiewicza/migdal/kwiecien/ mysle ze to wc jest zlozone tak na "pale" zeby tylko upragniony sprzet odpalic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 a ja myslalem, ze moje wc wyglada srednio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Niemiec czekaj az ja swoje poskladam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Hehe, co wy od niego chcecie ?!?! Ja jestem bardzo zadowolony. Cicho i wydajnie. Żebyście moje poprzednie zobaczyli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Jak o mnie chodzi to zbyt prosto wyglada.. Nie wiem.. poprostu nie podoba mi sie..Wyglada mi jakby czegos brakowalo. takie sa moje odczucia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 no to kupa, zdjec jak nie bylo tak nie ma :(Kliknij na link a potem na odświez i masz fotyOdswiezam i nic - caly czas 403.A mi działa :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 @ Kwiecień: 1) po co Ci kolanko przed nagrzewnica ? 2) zamien cybanty na opaski lub opaski na cybanty [paskudnie wyglada tak pomieszane jedno z drugim :wink:] 3) waz z bloku za trojnikiem do grafy chyba jest lekko splaszczony, chyba ze sie myle :) 4) koniecznie zrob shroud'a i walnij wentyla na nagrzewnicy, poprawi sie wydajnosc [tak wiem pisales o tym :)] 5) jak dla mnie troche malo fotek 6) ogolnie moze byc :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 1) nie mam pojęcia :D 2) jutro 3) mylisz się 4) jutro 5) będą 6) ciesze się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...