mengask Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 mianowicie, mam plyte epoxarda3i i bartka z zablokowanym mnoznikiem i chce go podkrecic fsb, w biosie moge zmienic na 200, pamieci sa synchro, windows sie uruchamia i wszystko sie wlacza, tylko po jakis 15minutahc wychodzi m z gier o windowsa i kropa, 3d mark2001 nie chce isc do konca, mam problem w tym ze nie wiem jaki vcore ustawic? probowalem z paroma opcjami? i nic. probowalem od 1,6 do 1,75. szukam osoby ktora ma taki sam sprzset i krecila procek zablokowany, wiem ze mozna sprawdzic stabilosc programem prime95, ale program jest poje**y i nie umiem sie z nim obchodzic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 heh, temat "troszke" bez sensu... podwyzszaj vcore o 0.025 az komp bedzie stabilny :lol: co jest "trundego" w prime95 :?: EDIT ----> a jaki masz zasilacz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 wszystko, co sie robi po jego wlaczniu, czy ten program dziala tylko z netem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 eh.... powiedz jaka masz zasilke 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 a czy jest mozliwość sprawdzenia stailności jakims innym programem "łatwijszym" niz prime95, albo czy ktos ma instrukcje obslugi do prime? ale taka dla laika! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinas Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zasilacz to jedno, a jaki masz radiator na procku? Stawiam na temperaturkę i włączoną w biosie funkcję wyłączenia kompa przy osiągnięciu danej temeratury. Włącz USDMa i śledź temperaturę procka. Moje Bartki chodziły już czasami i przy 67* ale nie polecam. Mam RDA3+ i zablokowane procki, u mnie chodzą na 11x220 przy 1.85* w zamkniętych budach i temperaturka jest jest na poziomie 48-50* idle i ok 58* stres. Zalmann 7000a Cu i CuAl pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 zasilka jest kiepska, codegen 300W, a co do temp, to sadzie ze nie bo temp mam 38-40 a cooler mam volcano9, wiec temp wykluczam czy zmiana zasilku pomoze, jesli tak to jaka byla by dobra ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Obsługa prime95 :) : > installujemy > wlaczamy Prime95 > wybieramy Just Stress Testing > Options > Torture Test > Blend > Ok i leci sobie z testami [; najlepiej zostawic na pare h ale sprawdzaj temp czy cos sie nie przegrzewa ;x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 tak, sie spytam to nie potrzeba netu zeby ten program dzialal? i co z ta zasilka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...