Janosik Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 No nie wiećie kiedy sie pojawi ??? Bo już w sumie za niedługo bedzie maj a panowie z Mad Onion chyba sie nie spieszą :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 No nie wiećie kiedy sie pojawi ??? Bo już w sumie za niedługo bedzie maj a panowie z Mad Onion chyba sie nie spieszą :lol: Czy 2k1 Ci nie wystarcza ? :) BTW na jakim configu "jedziesz" ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 chyba za dobry komp masz, że juz chcesz 3dm2k2 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 no jemu to chyba potrzebne po to zeby sie bardziej zdolowac przez dwa razy mniejsza ilosc punktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 a moze niejaki Janosik wynalazl jakis extra software'owy akcelerator i chce wyprubowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 a może może wszytko możliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Ja bym chciał bardzo 3D Marka 2002 zobaczyc. Bo PC Mark 2002 to według mnie totalna porażka........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Dlaczego tak sądzisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 w sumie jakbym miał p4 2.0a i radeona 8500 to też bym się nie stresował o 3dm2k2 :-) obejrzeć testy bym obejrzał normalnie z 12 klamek by było może :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 ja tez bym chcial zeby juz wyszedl! moze by zwrosly morale Kyro II bo pewnie madonion juz zoptymalizuje (oby) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Sprzęt mam ładnie mówiąc średniawy ale chętnie bym zobaczył jakiś ładny slide-show :? No ogólnie najlepsze jest zawsze te intro więc tylko dla tego pytałem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Tez by sie poogladalo cos nowego bo tysieczny raz testowanie tym 3dmarkiem2001 to juz mnie nudzi. Heh, tylko jeden problem. 90% testow na mojej grafie bedzie skipped :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Tez by sie poogladalo cos nowego bo tysieczny raz testowanie tym 3dmarkiem2001 to juz mnie nudzi. Heh, tylko jeden problem. 90% testow na mojej grafie bedzie skipped AMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 ja tez bym chcial zeby juz wyszedl! moze by zwrosly morale Kyro II bo pewnie madonion juz zoptymalizuje (oby)no ja też mam taką nadzieję bo w sumie to musze przyznać że coraz więcej ludzi zaatwia sobie Kyrola a i w sklepach coraz częściej go można dostać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...