Kamilek Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Gdy uzywam opcji prescan w moim skanerze cały obraz ma zabarwienie zółte , dzieje sie tak od pewnoego czasu ,wszytkie opcje ustawione domyslnie.Co to jest ?? Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ale ktory obraz :?: - ten "roboczy" (po prescanie) - ten finalny u mnie na Plusteku U12 ten obraz roboczy tez czasem byl jakis dziwny - polowa OK a polowa fioletowa ale obraz finalny byl juz normalny - do tej pory nie wiem czemu tak bylo - pewnie jakis BUG w sterowniku TWAIN :? natomiast jezeli taka wada obarczony jest ten obraz wlasciwy (finalny) i na innym kompie/systemie jest tak samo to skaner pewnie do reklamacji :!: PS tylko sprawdz jeszcze czy tylko na monitorze jest zolty a realu nie bo moze cos masz namieszane z profilami kolorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 a moze jeszcze sie lampa do konca nie rozgrzala mi tez czasem rozne rzeczy sie dzieja ;) a jak zeskanujesz fotke to jest ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 tak jak zeskanuję fotę to jest tak samo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 mialem cos podobnego w mustek'u 1200ta tylko ze ja mialem na zmiane zolty, fioletowy i zielony w serwisie nie potrafili powiedziec co jest grane (wyszlo ze cala partia jest skopana), prawdopodobnie cos z elektronika w skanerze zamienilem na plustek'a i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 mialem cos podobnego w mustek'u 1200ta tylko ze ja mialem na zmiane zolty, fioletowy i zielony w serwisie nie potrafili powiedziec co jest grane (wyszlo ze cala partia jest skopana), prawdopodobnie cos z elektronika w skanerze zamienilem na plustek'a i jest ok mustek pluste to to samo :) patrzalem modele tylko inna naklejka firmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...