cinczyk Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 witam.czy to prawda ze w/w plycie sa problemy z kondensatorami które uszkadzają sie pod wpływem ciepła procka.sam posiadam te płytkę od listopada.potrzebuje złozyc drugi zestaw i myślałem o takiej samej płycie. problem zasegurował mi sprzedawca w sklepie gdzie byłem na konsultacji.dziekuje i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Nie ma zadnych problemow z kondensatorami, kto nagadal Ci takich glupot? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinczyk Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 dzięki uspokoiłes mnie trochę.powiedział mi sprzedawca w sklepie który podobno wie od serwisanta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 kłopoty z kondziorami to były ale w duzo starszej płytce abita bodajże bh6 dobrze pamietam :P :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 BE-6 II, BX-133, KT7, KT7A o ile ja pamietam. a potem zmienili na Rubycony ten handlowiec to lekko w tyle zostal niechcacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 na KT7A nie miałem problemów z kondziami, to było na płytach BX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Taką ciemnotę to i mi sprzedawca wciskał jak kumplowi pomagałem zestaw złożyć ale nie z niewiedzy tylko, że pełno mieli płyt MSI na nF2, wcześniej 3 miechy kondensatory były OK! akurat mieli sporo nf7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 teraz to na wszystkich plytach sa problemy z kondziorami jak sie trafi to i na asusie sie wyleja osobiscie to mam problem z kilkoma kondziorami na abicie ,ale i na epoxie 8kha+ widzialem ze kotos mial wylane ,a u mnie jak nowe kazdemu producentowi moze sie zdazyc lipna seria kondziorow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@f@ł Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 wiatm jestem nowy ale problem z kondensatorami byl na starych modelach moj BH6 sie zrypal x lat tem:) an NF7 nie ma! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 na KT7A nie miałem problemów z kondziami, to było na płytach BXty nie miales na swoim egzemplarzu - pogratulowac szczescia. uwierz mi, wiem co pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Mała uwaga Abit NF7-S 2.0 z kolorowymi plastikami (sloty ram itd) jest słabszy w OC Kumpel zjarał starego i na tym nowym OC procka padło z 2640MHZ (stare mobo) do 2580 (nowe). Napięcia podaje takie jak ustawione (Vcore), lepiej skalibrowane odczyty 5 i 12V ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorieL Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja jade na abicie kt7a rev 1.0 od 3 lat i kondensatorki nawet nie sa nadmuchane. Ostro sie trzymaja:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Mała uwaga Abit NF7-S 2.0 z kolorowymi plastikami (sloty ram itd) jest słabszy w OC Kumpel zjarał starego i na tym nowym OC procka padło z 2640MHZ (stare mobo) do 2580 (nowe). Napięcia podaje takie jak ustawione (Vcore), lepiej skalibrowane odczyty 5 i 12V ... Zaczyna robic sie jak z Soltekiem - nowe wypusty coraz gorsze :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Taką ciemnotę to i mi sprzedawca wciskał jak kumplowi pomagałem zestaw złożyć ale nie z niewiedzy tylko, że pełno mieli płyt MSI na nF2, wcześniej 3 miechy kondensatory były OK! akurat mieli sporo nf7 To MSI im kasa sypie czy co - w sklepach co znam wiekszosc zestawow skladaja na MSI (chyba, ze klient zyczy sobie inaczej). Nie mowie, ze to zla plyta, ale sa lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...