Avalon Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mam pytanie przeczytalem wiekszosc postów i nie moge uzyskac odpowiedzi czy bedzie ruznica w wydajnosci miedzy komp jak w opisie 1700@2000 200X10 a bartonem 2500 nie kreconym :oops: z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 i jaka wersje wybrac czytalem temat z wyszczegulnionymi ale nic nie kumam z góry dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 hmm.....ja teraz mam bartona 2500+@3200+ i powiem szczerze ze nie widzie różnicy pomiedzy antkiem 1700+@ 2800+ w grach.A mzoe jestem ślepy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Sprawdzałem organoleptycznie :-), przy tej samej częstotliwości barton wydajniejszy do 1,5 %(sandra i 3dmarki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 to poczekam asz stanieja tylko czy beda dostepne jeszcze te co sie podkrecaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 jeśłi chodzi o samą zamiene Athlon na Barton to nie ma duzej różnicy, twój procek się ładnie kręci więc lepiej se go zostaw, a jak ci mało daj mu wiecej papu i kręć dalej, na twoim meisjcu wogole bym nie zmieniał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Dziekuje za szybka odpowiedz i pozdrawiam Ps.smacznego jajka pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ja tam zamienilem antka 1700 na bartka , i w sumie to duzej roznicy nie ma , oprocz tego ze jest 5-7 st wiecej i troche lepiej sie kreci , no i ladniej to wyglada 3200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...