mrno2 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Czesc! Mam HIS Radeon 9200 SE (128mb) na plycie AsRock P4VT8+, Win XP i ok 4 letni 15' monitor Daewoo. Problem polega na tym: 1. Przy 1152 x 864 sa ledwo widoczne poziome linie (gesto) a przy przesuwaniu okienek w pionie poziome linie migotaja, nie tylko krawedzie ale z calym przesuwanym oknie. 2. Jak zmniejszam do 1024 x 768 na maxymalnej czestotliwosci problem znika, chociaz pionowe krawedzie okien tez jakby sie strzępią... Czy to jest wina monitora? Co mozna na to poradzic? Oprocz wymiany karty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Moim zdaniem padl monitor. Byc moze da sie odratowac, ale nie sadze. Najpewniej trza nowy kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrno2 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 aha: a na starym kompie mam Rive TNT2 i na niej ten sam monitor chodzi bez zarzutu. na wszystkich rozdzielczosciach. M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A to co innego. Sprobuj przeinstalowac sterowniki, pobawic sie ustawieniami, ale moim zdaniem walnieta jest karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 wylacz DDC, zainstaluj *.INF wlasciwy dla twojego monia, nie uzywaj trybow z przeplotem,,, wlasciwa rozdzialka dla tego monia bedzie jak sie domyslam 1024 w 75 moze 85Hz,,, posluchaj mnie a problemy znikną :-D Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...