dru8d Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 no właśnie, trafił mi się w łapska film o tytule "DRIVE"... zaczęło się od szukania napisów, jednak to nie dało rezultatów... potem wpisywałem w wyszukiwarkach i nic... może ktos o nim słyszał???, a jesli tak to może wie gdzie są do niego napisy, ofkoz polskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Moze chodzi o film "Driven" ? W roli glownej S. Stallone. Jezeli tak, mam te napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ech, słaby film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Moze chodzi o film "Driven" ? W roli glownej S. Stallone. Jezeli tak, mam te napisy. nie...:) wtedy nie miałbym problemu ze znalezieniem napisów bo są wszędzie...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ech, słaby film właśnie zauważyłem, że nie jest specjalny, ale uderza mnie to, że nigdzie nie mogę nic o nim znaleźć... może ty masz napisy skoro oglądałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 słaby jest driven o tamtym podobnie jak Ty nie słyszałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ech, słaby film właśnie zauważyłem, że nie jest specjalny, ale uderza mnie to, że nigdzie nie mogę nic o nim znaleźć... może ty masz napisy skoro oglądałeś? a bylo o tym filmie cos napisane w jakimkolwiek serwisie o filmach, vide film.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 a nie mulholland drive? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 aaaa [gluteus maximus] znalazłem film pod takim tytułem - taki z japońcami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 tytuł jest sam "DRIVE"... zgadza się, to jest jakaś tania zabijanka z japońcami :lol: gdzie znalazłeś to info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 wrzuciłem w google i wywaliało mi coś takiego: http://us.imdb.com/Find znalezienie filmu trudne nie było Drive (2002) ale textu do niego to za cholere jasną nie moge znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 wrzuciłem w google i wywaliało mi coś takiego: http://us.imdb.com/Find znalezienie filmu trudne nie było Drive (2002) ale textu do niego to za cholere jasną nie moge znaleźć też trafiłem na ten adres, ale tam właściwie nie ma nic czego bym nie wiedział, tzn. same podstawowe informacje (reż, itp.)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...