pawellec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam, Szukałem po calym forum i nie znalazłem. Mam pytanko jak i czym zrobić trailer do gry. Często widzę te gites trailery robione w *mov i avi i są w wypas jakości i wogóle. Jak próbowałem coś zmontować to mialem spadek fpsów podczas nagrywania o jakieś 40 fps i strasznie szarpało..Napiszcie jaki programik jest de best i jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Najlepszy do tego program to Fraps, a jeśli chodzi o spadek FPS'ów to jest normalne, tak musi być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Nie musi tak byc..a czy na jakimkolwiek trailerze widziales taki zaskrecz? wszystkie trailery sa w full plynnosci a przeciez sa to zgrywane podczas gry. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 nagrywajac skacze ale potem odtwarzajac filmik jest juz normalnie :) uzyj go , potestuj a sie przekonasz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...