siuks Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Kupiłem tego epoxa zamontowałem winde przeinstalowałem(bo oczywiście nie wstała) i wszystko chodziło oki dopóki nie zabrałem się za o/c. Na magistrali wyższej niż 180 winda nie wchodzi, restartuję sie podzas ładowania. Kombinowałem z timingami napięciami. Na poprzedniej płycie- kt4av proc chodził przy fsb 186 na obniżonym napięciem a teraz nawet nie chce tyle osiągnąć. Bardzo proszę o pomoc bo chciałbym podciągnąć mojego bartka na 3200+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Ja bym stawiał na pamięci. Spróbuj je puścić asynchro, żeby przkonać czy to one. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 a nie pomaga zwiekszenie napiecia na DDR ? zalatw sobie od kogos znajomego jakies dobre ramy i sprawdz . . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 nawet mnie nie strasz ze ta plyta jakies problemy robi bo wlasnie ja kupilem, we wtorek odbieram. To napewno ramy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 No dobra poradziłem sobie. Przełżyłem kostkę ramu z gniazda dimm1 do dimm 3 i działa :twisted: Tylko że mój barton to warda sztuka i osiąga stabilne 3200+ dopiero przy 1.9v :evil: dzięki wszystkim za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 uwazajcie na te epoxy 8rda3i ja juz mam trzecia wszystkie rev3.1 i mialem z nimi rozne dziwne problemy ale pisalem o tym w temacie o epoxach pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...