heist Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam karte R9600 Pro (his), karta bardzo slabo sie podkreca na defaultowym chlodzeniu 400/600@435/660. Gdy ustawie na wiecej Mhz to Ati Tool wykrywa artefakty :/ Dlatego chcialbym zmienic chlodzenie na karcie. Co radzicie tak do 80 zl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mama karte R9600 Pro (his), karta bardzo slabo sie podkreca na defaultowym chlodzeniu 400/600@435/660. Gdy ustawie na wiecej Mhz to Ati Tool wykrywa artefakty :/ Dlatego chcialbym zmienic chlodzenie na karcie. Co radzicie tak do 80 zl ?? Dziwna sprawa, bo o ile pamieci kreca mi sie nawet gorzej, tak rdzen na standardowym chlodzeniu poszedl mi na 510 bez problemow. Ja mam na swojego zalozonego Zalman ZM80C-HP razem z ZM-Op1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ten zalman troszke drogi, ale moze sie skusze :) dobrze chłodzi ?? na ile masz ustawione teraz core i mem ?? Czy on mi wejdzie na mojego radzia ?? tam pisze takie cos : "Karty graficzne wyposażone w otwory mocujące wokół chipsetu." ja nie mam otworow?? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 myslle ze nienajgorszym rozwiazaniem jest cos takiego: koszt kolo 25-30pln (radiator na gpu + wentyl) a bdb wydajnosc i cisza :!: (wentyl chodzi na jakies 7V) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 To ci wystarczy w zupełnosci: http://www.4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=261 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Ja polecalbym ci arctic colling VGA SILENCER ale koniecznie REV. 3.0 :E ma wyszlifowana powierzchnie przylegajaca do GPU prawie na lustro duzo lepiej niz poprzednie "niedorobione" wersje i sporo poprawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 ale chcialem sie dowiedziec czy ten zalman bedzie mi pasowac: Zalman ZM80C-HP , bo na stronie pisze ze musza byc jakies otwory ?? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...