Korkodyl Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Wlasnie kupilem taka karte i zdziwko!! Karta taktowana jest domyslnie na 398(core) i 698(pamieci) !! Tak powinno byc ?? Ma ktos taka karte? Jak Wam sie kreca ? U mnie core strasznie slabo - 410 tylko... Za to pamieci bez niczego na 770 ! :) Artow brak !! Doglebnie przetestowane! Ciekawe co bedzie z radiatorkami :) Acha - da sie sprawdzic co w niej siedzi (r350 czy 360) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Aida - ekran/procesor graficzny. Tam sprawdzisz. Swoją drogą, rdzen faktycznie słabo idzie, ale moze dlatego, ze bez kręcenia ma wysokie taktowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Podaje ze r350... Ale i tak karta jest swietna :) Mial byc 5900XT ale po przeczytaniu o PS 2.0 zdecydowalem sie dolozyc do Radka 200zl i jestem zadowolony! Far Cry kopie zadek tylko 512 ramu troche malo na wysokie detale :( 3Dmark2001 - 17800pkt 3Dmark2003 - 6200pkt Wiec chyba nie jest zle? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Wlasnie kupilem taka karte i zdziwko!! Karta taktowana jest domyslnie na 398(core) i 698(pamieci) !! Tak powinno byc ?? Ma ktos taka karte? Jak Wam sie kreca ? U mnie core strasznie slabo - 410 tylko... Za to pamieci bez niczego na 770 ! :) Artow brak !! Doglebnie przetestowane! Ciekawe co bedzie z radiatorkami :) Acha - da sie sprawdzic co w niej siedzi (r350 czy 360) ?? Moja bez niczego ponad 800 robiła :D (405 wyżej bez radiatorków się bałem - z 416 czysto ... oczywiście przed Vmodem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Kurcze, niedługo zmienie grafike chyba, mój radeon 9700pro nijak się nie kręci, a szkoda. 20k to bariera nie do pokonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A wlasnie - mam pytanko: Czy tak naprawde radiatorki na pamieci tak duzo daja ?? Jaki mieliscie przyrost bez artow po zasosowaniu radiatorow ?? Czy chodzi bardziej o "zdrowie" podkreconych pamiatek na dluzsza mete ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A wlasnie - mam pytanko: Czy tak naprawde radiatorki na pamieci tak duzo daja ?? Jaki mieliscie przyrost bez artow po zasosowaniu radiatorow ?? Czy chodzi bardziej o "zdrowie" podkreconych pamiatek na dluzsza mete ?? Z tego co czytam i wiem :D to radiatorki raczej nie dadza ci wielu dodatkowych Mhz choc na pewno je troszke podciagniesz wyzej . Tak jak napisales chodzi raczej o zabezpicznie przed przegrzaniem co nie zmienia faktu , ze powinienes sie w nie zaopatrzyc... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...