Pure Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 MAM seti od wczoraj i z kolegami jetesmy w druzynie tweak a potem chcemy razem sie połączyć by razem liczyć i jak to zrobić?? NARAZIE w druzynie JA i KHalles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Przylaczcie sie do nas! A jesli nie chcecie :( To kazdy z was musi sie zalogowac w seti na ten sam jeden wybrany adres email i dzieki temu bedziecie liczyli na jedno konto. Zrobcie to jak najszybciej bo poyem nie przeniesiecie starych jednostek liczonych na stare konta do Teamu. Pozdrawiam Serdecznie! A gdybyscie jednak chcieli do nas dolaczyc to piszcie na priv lub kris75@poczta.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Dzięki. Ale narazie chcemy sami. Morze w przyszłości, Pozatym nalezenie do najlepszych niejest takie fajne bo nikt wam niezagrozi miejsca a tak przynajmniej mamy o co walczyć (niższe pozycje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Dzięki. Ale narazie chcemy sami. Morze w przyszłości, Pozatym nalezenie do najlepszych niejest takie fajne bo nikt wam niezagrozi miejsca a tak przynajmniej mamy o co walczyć (niższe pozycje) A moze chcecie sie do mnie przylaczyc :?: :?: :?: Jestem na calkiem niezlej pozycji :wink: EDIT: Zapomnialem dodac , ze licze sam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 raczej narazie wolimy sami ale na razie licze ja i kolega :) więc dużó nas niema :) Update: DZIŚ licze sam bo Khallesa niema i niewiedziliśmy jak robić drużyne(to tak przy okazji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 raczej narazie wolimy sami ale na razie licze ja i kolega :) więc dużó nas niema :) Nas tez jest nieduzo :lol: Hm.. no to wiadomo do kogo mozecie sie zgloscic... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 To kazdy z was musi sie zalogowac w seti na ten sam jeden wybrany adres email i dzieki temu bedziecie liczyli na jedno konto.Raczej logiczne :wink: . U mnie działaja chwilowo w ten sposób trzy kompy (z widokami na kilka innych), tylko że nie sumuje mi policzonych jednostek. Co prawda liczy dopiero od dwóch dni, no ale na pozostałych też już coś policzyło, a wyświetla tylko te bezpośrednio z mojego. Co jest nie tak :?: Uprzedzając pierwsze uwagi: TAK, wszystkie komputery są na pewno zalogowane na jedno konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...