RenePL Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam ma taki procecek jak widać piny trzeba zdrapać! jest to wersja MIXIB0341 . JEDNO CO MNIE ZASTANAWIA TO TO ŻE POD RDZENIE ON NIE MA JEDNEGO SKALNIAKA W WSZYSTKICH INNYCH WIDZIŁAME ŻE JEST NIE JEST TO CZASEM TE CACHE! A JA GO FABRYCZNIE NIE MAM?? PROSZE O ODPOWIEDZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 tu masz zdjecie innego durona z allegro w opisie jest napisane że jest modowalny na xp i też nie ma tego jak to nazwałeś skalniaka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23688934 wiec chyba wszytko jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 panowie, dłuższy rdzeń mają tylko bartony i thortony (dodatkowe 256 kb cache), a durnie i athlony taki jak na zdjęciu, więc wszytko jest ok :wink: PS. Powodzenia w athlonizacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenePL Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 SZKODA ŻE PŁYTA MI WYPISJE CAŁY CZAS 1900XP+ nawet jak zmienie mnożnik i FSB·! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenePL Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 SZKODA ŻE PŁYTA MI WYPISJE CAŁY CZAS 1900XP+ nawet jak zmienie mnożnik i FSB·! Ale poya tzm 500 pkt wiecej w 3d mark! Dzieki wam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A jest możliwość że nie da się zmodować Durona bo kolega ma D1800 z odblokowanym mnożnikiem i malowanie mostów nic nie daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...