zloty Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam.Mam problem z dyskiem twardym .Zalaczylem dzis kompa i nie widzi mi dwoch partycji D i E .Widzi mi tylko C i partycje z dysku wymiennego ktory mialem podpiety.Wyjalem dysk wymienny i jest tylko C.Czy mozliwe ze sie zrypal,czy moze do win xp cos swiruje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 sprawdz np. partition magic czy partycje maja przydzielone litery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Particion Magic wogóle nie widzi partycji D i E tylko C. Czyli lipa. Ale , ale .. zapodałem płyte instalacyjną WIN XP i kiedy załadował pliki instalacyjne to tam gdzie pisze jakie mam utworzone partycje pokazuje tylko tą C z systemem i pisze ze ma 34 Giga wolnego miejcsa(te 2 partycje) na dysku(dysk 40 Giga), czyli to wygląda ta jakby ktos (lub coś)usunęło mi partycje z dysku :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 w ciagu tygodnia było kilka takich tematów. po prostu partycje zniknęły, założysz od nowa i będzie OK, nawewt dane można odzyskać. jak ?? poczytaj te inne tematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...